Російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв потрапив у конфуз. Під час відвідування ліфтобудівельного заводу він ледь не застряг у кабіні - рятувати його відразу кинулись співробітники ФСО.

Відео інциденту прилюднив сайт ТВЦ.

Голова уряду зайшов оглянути одну з кабін. Коли двері ліфта несподівано почали закриватися, охорона відреагувала блискавично: один із співробітників ФСО не дозволив залізним стулок закритися, а другий затиснув кнопку виклику. В результаті глава уряду благополучно покинув "небезпечну" зону.

Соцмережі на відео відреагували миттєво. Користувачі висміюють вихваляння Медведєвим ліфтів та поведінку російського політика.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Як перестати сміятися:
Тільки сьогодні Медведєв розповідав,як прекрасні російські нові ліфти,при цьому не забувши штовхнути Лукашенко, за те, що він демпінгує. Потім сідає в цей ліфт який мимовільно відносить його в невідому далечінь,від якої його рятують доблесні працівники ФСТ", - написали користувачі Twitter.

"Співробітник ФСТ самовіддано не дав виїхати ліфта з Медведєвим. Хоча, впевнені, нічого поганого з прем'єром не сталося б, ліфт вітчизняний - напевно дуже надійний", - пожартували в Twitter журналісти кремлівського пулу.

Нагадаємо, що з чоловіком трапився пікантний конфуз під час інтиму: почув гучний хрускіт та залишився без найважливішого органу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", прем'єр-міністр Росії і кращий друг Путіна Дмитро Медведєв зламав руку та зіпсував Різдво.

Також "Знай.uа" писав про те, що Медведєв погрожує вибити мільярдні борги з "невдячної" Білорусі. Росія зберігає великий обсяг кредитної підтримки Білорусі за рахунок тих коштів, які замість цього могла б направити на підтримку власної економіки і порадив Мінську цінувати це під час міркувань про союзницькі відносини.