Перелом статевого члена - це дуже рідкісне явище, але, тим не менш, воно існує. Романтичний вечір між 48-річним Шоном Марсденом і 36-річною Луїзою Грей закінчився найпікантнішою з можливих травм. Про це передає Clutch.

Шон і Луїза усамітнилися, щоб зайнятися коханням, але в процесі чоловік почув голосний тріск і закричав від нестерпного болю. Буквально на очах його пеніс моментально збільшився в розмірі, ставши схожим на пляшку вина.

У лікарні чоловікові діагностували перелом статевого члена. Хірурги відновили його пошкоджені м'язи і порвану уретру.

Після виписки з лікарні, Шону довелося довгий час ходити повністю обмотавши бинтами інтимні частини. Також лікарі заборонили йому займатися сексом протягом місяця.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але закохані Луїза і Шон просто не могли стримуватися, тому вже через три тижні знову зайнялися "цим". Марсден зізнався, що навіть після операції він відчував сильний сексуальний потяг, і хоча його "перший раз" після виходу з лікарні був болісним, він все одно радий повернутися до нормального статевого життя.

Шон сподівається, що травма не нашкодила його здатності народжувати дітей, тому що у них з Луїзою, схоже, все серйозно.

"Я безумовно буду обережніший в майбутньому", — сказав він. "Ми повинні бути більш акуратними, тому що я не можу допустити, щоб це повторилося".

Зараз пара знаходиться у тривожному очікуванні майбутнього візиту у лікарню, де вони точно дізнаються, чи перешкодить перелом статевого члена їх надіям на майбутнє зачаття.

Нагадаємо, житель Америки на ім'я Девон Браун зірвав джекпот в моментальній лотереї. Він став щасливим володарем приголомшливої суми – 1 мільйона доларів. Про це на офіційному сайті повідомила лотерея штату Теннесі.

Раніше Знай.uа повідомляв, дівчина знайшла втрачене 12 років тому кільце. Як виявилося, вона його завжди носила, але не на пальці.

Також Знай.uа писав, жінка в прямому ефірі погодувала порося груддю. "Чорне дзеркало" не перевершила, але суспільство шокувала.