Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв заявив, що Росія зберігає великий обсяг кредитної підтримки Білорусі за рахунок тих коштів, які замість цього могла б направити на підтримку власної економіки і порадив Мінську цінувати це під час міркувань про союзницькі відносини. Про це повідомляє РБК, посилаючись на слова Медведєва під час наради з віце-прем'єрами.

За його словами, незважаючи на те, що для Росії закриті фінансові ринки західних країн, РФ зберігає дуже великий обсяг кредитної підтримки для Білорусі - понад $ 6500000000, крім кредиту на будівництво атомної станції.

Також Медведєв стверджує, що в Москві не вимагають повернення кредитів, які надали Мінську, а продовжують їх "на прохання партнерів".

Як сказав прем'єр-міністр Російської Федерації: "По суті, ми допомагаємо, позичаючи гроші з нашої економіки. Це треба цінувати, розмірковуючи про союзницькі відносини".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Варто відзначити, що початок року для Білорусії співпав з інформаційною компанією Росії щодо нездатності Мінська існувати без російської підтримки. Як відзначають користувачі мережі, в інтернеті вже щосили приступили до підготовки зомбі негативно реагувати на сусідню країну. Передають, що майбутнє Білорусі примарне без підтримки Росії та іншу єресь в тому ж дусі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що терористи на тимчасово окупованих територіях України поза себе від повсюдно лунаючих вигуків "Слава Україні! ", а також скаржаться на те, що таксисти їх ображають. Нічого дивного, враховуючи те, що українці, які з тих чи інших причин залишилися жити на території Донбасу, давно вже зрозуміли, що з себе представляє хвалений "рускій мір".

Як повідомляв портал "Знай.uа": премьер-міністр Російської Федерації і за сумісництвом кращий друг господаря Кремля Дмитро Медведєв зламав руку у переддень різдвяних свят.

Також "Знай.uа" писав, що жителі окупованого путінськими бойовиками Криму скаржаться на дорогі і низькоякісні ліки. Крім того, вони незадоволені якістю російських препаратів і просять фармацевтів привозити ліки з материкової України.