Місія ОБСЄ на окупованому Донбасі зафіксувала нове озброєння, яке Путін буквально днями надав своїм бойовикам.

місія ОБСЄ
місія ОБСЄ

Про це повідомляє InformNapalm з посиланням на відповідну заяву членів місії.

У повідомленні йдеться, що безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував новітню російську зброю, мається на увазі новітній російський комплекс радіорозвідки “ТОРН”.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

“10 лютого БПЛА СММ малого радіуса дії виявив: 2 БМП‑1 (з яких одна стояла у дворі житлового будинку) та 1 комплекс радіорозвідки “ТОРН” на шасі вантажівки (КАМАЗ), який стояв поблизу житлового будинку в Новогригорівці”, – йдеться в оперативному звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Нагадаємо, у вівторок, 12 лютого, відбудеться засідання Ради безпеки ООН, ініційоване Російською Федерацією.

Про це повідомив спікер Постійного представництва України в ООН Олег Ніколенко у Facebook.

За словами спікера, Росія ініціювала засідання Ради безпеки ООН нібито через ситуацію на сході України, однак її справжня мета - відвернути увагу від обговорення агресії Кремля.

путін
путін

Офіційний привід зборів - чергова річниця Мінських домовленостей.

"Справа в тому, що це - чергова "димова завіса", метою якої є відволікти увагу держав-членів ООН від першого комплексного обговорення в Генеральній Асамблеї ООН російської агресії проти України, яке заплановане на 20 лютого - в п'яту річницю конфлікту на Донбасі", - пояснив Ніколенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, один з колишніх ватажків "ДНР" періоду правління Олександра Захарченко зізнався у неймовірній кількості російських найманців, які вирушили на український Донбас вести війну проти України і вбивати людей.

бойовики
бойовики

В інтерв'ю одному з російських видань найманець Захар Прилепін назвав цифру - 30 000 бойовиків. Саме стільки найманців вирушили на Донбас з РФ для ведення бойових дій проти України.

Також Знай.ua писав про те, що інформаційний ресурс терористів "ДНР" "ДАН" "висунули" на здобуття "премії" за знання російської мови – все через кричущу помилку на сторінках видання.