Інформаційний ресурс терористів "ДНР" "ДАН" "висунули" на здобуття "премії" за знання російської мови – все через кричущу помилку на сторінках видання. Про це в Twitter повідомив блогер, що пише під ніком Necro Mancer, пише НП.

"В донецком ботсаду созрели папайи, все желающие приглашены на дИгустацию", – написали пропагандисти "ДНР".

Це повідомлення стало предметом бурхливих обговорень – користувачі мережі не шкодували епітетів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, підрозділи поросійськиз сил за минулу добу, 8 лютого, дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в ранковій зведенні в суботу, 9 лютого.

Відомо, що у ході обстрілів бойовики чотири рази застосували зброю, яка прямо заборонена Мінськими угодами. Також відзначається, що у ході зіткнень один український воїн загинув, ще двоє отримали різного роду поранення.

донбас
донбас

Крім того відзначається, що здебільшого бойовики вели вогонь з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі Водяного, з гранатометів і великокаліберних кулеметів - в районі Павлопіль, двічі з автоматичних гранатометів, великокаліберних стрілецької зброї, а також зафіксована робота ворожого снайпера - в районі Авдіївки.

Також ми писали, що проросійські бойовики на Донбасі обстріляли житловий будинок та дитячий садок у населеному пункті Чермалик.

Про це повідомляє українська сторона СЦКК на сторінці операції об'єднаних сил у Facebook.

Керівник місцевої селищної ради розповів, що бойовики відкрили вогонь вночі, коли нащастя там нікого не було.

Нагадаємо, Тимчук розповів, як Росія по-тихому окуповує українську землю.

Як повідомляв "Знай.ua", The Times помітило в Україну громадянську війну.

Також "Знай.ua" писав, що путінські відморозки в ООС пішли на страшні провокації проти наших бійців.