У Кремлі врішили знайти "позитивну повістку" для послання президента країни-агресора РФ через низькі останні рейтинги.

Прибічники Володимира Путіна шукають позитивні теми для послання президента РФ Путіна федеральним зборам. Про це розповіли джерела Дощу, близькі до адміністрації президента РФ.

Путін почав говорити про необхідність "позитивного порядку денного" на тлі падіння рейтингів влади. Він виступить з посланням федеральним зборам 20 лютого, повідомив 8 лютого його прес-секретар Дмитро Пєсков.

За словами співрозмовників, близьких до адміністрації, у посланні будуть порушені, зокрема, теми національних проектів та волонтерства; також президент може висловитися про проблеми з вивезенням відходів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"В Кремлі намагаються знайти позитивну порядку з-за низьких рейтингів, люди втомилися від ракет", - сказав один з чиновників, знайомих з ходом обговорення тем послання.

Нагадаємо, у Путіна замарили "визволенням" Києва: мережа втомилася реготати. Користувачі змагаються в дотепності, реагуючи на цю маячню.

Людина Путіна подала голос і вирішила висловитися про українську столицю. Мовляв, Київ чекає звільнення. Пост Сергія Маркова, колишнього депутата нелегітимною Держдуми, миттєво підхопили в ЗМІ, а в соціальних мережах почали висміювати його фантазії.

Як повідомляв раніше Знай.uа 2019 зарплати співробітників бюджетної сфери в Україні збільшилися.

Також портал Знай.uа писав про те, що українська куля прибрала генерала Путіна: ганебно обгадився перед смертю.

Ватажок угруповання "Новоросія" на прізвисько Ольхон підтвердив чутки про ліквідацію на Донбасі високопоставленого російського військового.

Не сказав він і ім'я ліквідованого "високопоставленого російського військового", але зазначив, що той став жертвою своєї "наївності й недосвідченості".