Людина Путіна подала голос з-за поребрика і вирішила висловитися про українську столицю. Мовляв, Київ чекає звільнення. Пост Сергія Маркова, колишнього депутата нелегітимною Держдуми, миттєво підхопили в ЗМІ, а в соціальних мережах почали висміювати його фантазії, передає видання Новини Україна.

"Україна. Київ чекає нового звільнення. Закликає врятувати", — написав він, опублікувавши шикарне відео туман, що оповив столицю.

Користувачі підняли Маркова на сміх. "Закликаємо. Але війська НАТО не йдуть", "від Росії Україна вже врятована. А зі своїми негідниками ми самі розберемося", "курка розриває л**но, щоб знайти зерно, Марков робить з точністю до навпаки", — пишуть в коментарях.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Путін відправить «своїх жінок» шпигувати за виборами в Україні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Представники з боку Росії можуть потрапити спостерігачами на вибори в Україні, незважаючи на офіційну заборону Києва.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела в дипломатичних колах.

У повідомленні йдеться, що перші російські спостерігачі нібито приїдуть в Україну 11 лютого. Названі навіть їх імена - Христина Богданова і Єлизавета Борисова будуть представляти Бюро з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ.

У повідомленні наголошують, що жінки були обрані не випадково: чоловікам з великою ймовірністю відмовлять у в'їзді в Україну з міркувань безпеки, що вже неодноразово відбувалося раніше.

Крім цього обидві дівчини - працівниці неурядових організацій. Богданова представляє Російський фонд вільних виборів, Борисова - Російський громадський інститут виборчого права.

Варто нагадати, що 6 лютого Верховна Рада заборонила громадянам Росії бути спостерігачами на виборах в Україні. Заборона поширюється на вибори президента, народних депутатів і місцеві вибори. Законодавча ініціатива була підтримана 232 голосами народних обранців.

У повідомленні йдеться, що Президент має намір віддати наказ Державної прикордонної службі України не пускати спостерігачів від РФ на президентські вибори.

Як повідомляв раніше Знай.uа 2019 зарплати співробітників бюджетної сфери в Україні збільшилися.

Знай.uа писав про те, що передвиборчі обіцянки – це така форма солодкої брехні.

Дивіться: решта маячні Сергія Маркова