Один з колишніх ватажків "ДНР" періоду правління Олександра Захарченко зізнався у неймовірній кількості російських найманців, які вирушили на український Донбас вести війну проти України і вбивати людей.

В інтерв'ю одному з російських видань найманець Захар Прилепін назвав цифру - 30 000 бойовиків. Саме стільки найманців вирушили на Донбас з РФ для ведення бойових дій проти України.

Прилепін визнав, що російські бойовики вирушили на Донбас незаконно і брали з собою зброю. Більш того, він відверто заявив, російські найманці вбивали людей на Донбасі.

Варто зауважити, що Прилепін був активною і впливовою фігурою в Донецьку в період Олександра Захарченко. Утім, за кілька місяців до його вбивства прийняв рішення втекти з Донбасу і поїхав назад у Москву.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До речі, останнім часом в "ДНР" йдуть на відчайдушні заходи, заманюючи у свої ряди найманців.

Нагадаємо, трупи просто неба, забиті лікарні та паніка: українці згадують четверту річницю обстрілу у Краматорську. Бойовики влаштували справжнє пекло.

Чотири роки тому, 10 лютого 2015 року, російські окупаційні війська здійснили ракетний обстріл аеродрому і міста Краматорськ. Про це повідомляють ЗМІ. Наразі вже відомо, що у результаті жахливого обстрілу з боку проросійських окупантів загинуло десять осіб, понад півсотні отримали поранення.

Як повідомляв "Знай.ua", путінські бойовики вирішили блиснути знанням російської, але стали об'єктом дикого реготу в мережі: виносьте Нобелівську. Це повідомлення стало предметом бурхливих обговорень – користувачі мережі не скупилися.

"В донецком ботсаду созрели папайи, все желающие приглашены на дИгустацию", – написали пропагандисти "ДНР".

Також "Знай.ua" писав, що Бельгія шокувала гучною заявою щодо нападу на українських моряків. Бойовики на Донбасі обстрілюють українських військових і цивільне населення.