У середу, 13 лютого, унаслідок анонсування США нових санкцій проти Росії відбувся різкий обвал курсу рубля.

Російський рубль
Російський рубль

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на Московську біржу.

У повідомленні йдеться, що новина американських ЗМІ про плани Конгресу розглянути законопроект з жорсткими санкціями проти РФ різко обвалила курс російського рубля 13 лютого.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Курс нацвалюти РФ через ще не введених санкцій досяг мінімуму за останні 3 тижні.

Увечері 13 лютого американські ЗМІ повідомили про плани Конгресу США знову розглянути законопроект з "зубодробильними" санкціями проти РФ, що включає в себе удари по банкам, енергетичним компаніям і проектам, а також держборгу РФ.

Рубль відреагував на новину миттєво і звалився на самісіньке дно.

Так, за 40 хвилин на Московській біржі курс долара до російського рубля зріс з 65,79 до 66,52. Євро також рвонув вгору - з 74,25 до 74,95. Це найгірший показник за останній місяць для нацвалюти РФ, кажуть фінансові експерти.

Росіяни відреагували у соцмережах із цього приводу.

Експерти підкреслюють, що реакція рубля на новини про поки ще не прийняті санкції показова. Стабільності російської нацвалюти, про яку з екранів ТБ розповідають пропагандисти РФ, немає і в помині. Якщо США зважаться на введення своїх "пекельних" санкцій проти Росії, її економіка проб'є дно в ту ж секунду. Це стане кінцем путінського режиму, вважають фахівці.

путін
путін

Нагадаємо, у середу, 26 грудня, фінансові аналітики відзначили, що російська валюта пробила чергове дно на фінансовій біржі.

Російський рубль
Російський рубль

Проце повідомляє портал Politeka.

Аналітики наголошують, що це вже четвертий обвал російського рубля по відношенню до долара за останній місяць 2018 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російський рубль буде балансувати на грані падіння в найближчі два тижні.

Про це заявила фінансовий експерт Ганна Кокорева.

Про це повідомляє Politeka.

Валюта Росії вже знаходиться на межі краху, однак особливо складний період вона буде переживати після Нового року. Саме після свят практично гарантовано відбудеться новий обвал.

Також Знай.ua писав про те, що український журналіст і блогер Денис Казанський, який виїхав з окупованого Донбасу, продовжує відстежувати ситуацію за лінією розмежування.