Український журналіст і блогер Денис Казанський, який виїхав з окупованого Донбасу, продовжує відстежувати ситуацію за лінією розмежування. Не так давно він порівняв зарплати у тимчасово окупованому Донецьку і на підконтрольній українській владі території, про що блогер написав на своїй сторінці в Тwitter.

Казанський стверджує, що там, де править "русский мир" люди одержують за свою працю копійки. У якості прикладу журналіст порівняв заробітну плату водіїв у Краматорську та Донецьку. Згідно з результатами, в Україні водії громадського транспорту отримують зарплату в два рази вище.

У повідомленні говориться, що: "Зарплата водіїв тролейбусів і трамваїв у Донецьку — 8−9 тисяч рублів. Це 3,8 - 4,4 тисяч гривень. Катастрофа… Для порівняння - в Краматорську водії тролейбусів отримують від 7,5 до 11 тисяч гривень. У Краматорську зарплати вже в 2 рази вище, ніж у Донецьку".

Підписчики блогера вражені, що "в Донецьку взагалі ще їздять трамваї…" " в Луганську трамваї вже не ходять! "

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Чимало людей, які підтверджують те убозтво, в яке після приходу «руського світу» перетворився окупований Донбас.

Ось такі коментарі читачі розмістили під новиною:

"Русский мир — це голод, розруха, злидні. Скрізь куди він приходить, все життя перетворюється в повне убозтво і настає деградація".

"Донецьк буде вітриною гетто. І поки в дірі буде хоч якась копійка, вона буде витрачена на „столицю“. А всякі Горлівки, Харцизськи, Єнакієви поступово будуть деградувати".

"Зате зупинки можна не оголошувати українською".

"У колись процвітаюче українське місто Донецьк, з найвищими зарплатами Україні, що приймало літаки міжнародних авіаліній і Лігу Чемпіонів прийшов російський світ з всім своїм убозтвом".

"І це при тому, що тролейбуси (буквально) ходять раз в пів години. Ще й всі двері, крім передньої, після 9-ї вечора закривають, а у виходу водії вручну перевіряють у пасажирів квитки".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що жителі Донбасу покарали російського бойовика кулею за те, що він відкрив вогонь у бік мирних жителів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Європа запропонувала альтернативу Мінським угодам, які показали свою неефективність.

Також "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині бійцям АТО не зарахували в трудовий стаж службу в АТО.