У команди кандидата в президенти Володимира Зеленського з'явився передвиборний штаб в Києві.

З тих пір як лідер студії Кварталі 95 Володимир Зеленський оголосив про свою участь у виборах президента України, він бере активну участь у передвиборчій гонці. Так напередодні його команда анонсувала відкриття передвиборного штабу у Києві.

Про це було оголошено у відео, яке з'явилося на сторінках "ЗЕ! Команди" в соцмережах.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Attention, столиця! Зе! Офіс у Києві вже відкрито. Зе! Офіс — це офіційне представництво зе! Команди в місті. Основна мета команди Зе! Офісу — організація набору спостерігачів і захист результатів кампанії у день виборів", — йдеться в повідомленні.

Офіс розташований за адресою: вулиця Велика Василівська, 72 у приміщенні ТРЦ "Олімпійський" на другому поверсі. Крім столиці команда Зеленського також оголосила про відкриття офісів у Львові, Херсоні, Сумах, Миколаєві, Івано-Франківську та Рівному.

При цьому у коментарях до відео українці масово закликають команду відкривати представництва у більш маленьких містах. У відповідь офіційні представники команди відзначають, що поки працюють над відкриттям офісів у регіональних центрах.

Раніше ми писали, що шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський за рекордно короткий термін став лідером електоральних симпатій. Майбутнє президентство коміка не коментував тільки ледачий. Политолги пояснили, у чому феномен лідера "95 кварталу" і народної любові до нього.

За результатами останнього соціологічного опитування, у першій трійці виявився Володимир Зеленський з результатом 26,9%, друге місце зайняв Петро Порошенко, у якого 17,7%, і відразу за ними з результатом 15,8% розмістилася Юлія Тимошенко. Багато людей дійсно планують віддати свій голос шоумену, адже він асоціюється з людиною, який би пішов проти системи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що артисти студії "Квартал 95" у день Валентина - свята всіх закоханих, опублікували спільне фото зі своїми дружинами.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський поставив "старих політиків" на місце

Знай.uа писав:Зеленський прокоментував скандальну листування нардепа від БПП Олександра Черненка.