Тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей вже не будуть такими, якими вони були до російської агресії 2014 року. У цьому впевнений перший президент України Леонід Кравчук, що і розповів у своєму інтерв'ю телеканалу ZIK.

"Там (на Донбасі) інша країна (...) Треба думати, в чому ми можемо поступитися, не поступившись територією та суверенітетом. Я маю на увазі форму правління, права і свободи", - заявив Кравчук під час роздумів про те, на які поступки щодо Донбасу могла б піти українська влада.

Також колишній президент підкреслив, що незалежно від того, якою буде нова українська влада, "Донбас вже ніколи не буде таким, як раніше".

Варто нагадати, що до цього інший екс-президент України Віктор Ющенко – заявив про те, що українці є "пошарпаною" і "різносортною" нацією, оскільки України довгий час не мала державності. Ющенко розповів: "Одні (українці) в Москву хочуть, другі - в Брюссель. Треті - на українській мові (говорити), четверті - російською. П'яті хочуть в московську церкву ходити, шості - кланятися Павлику Морозову, Чапаєву, Щорсу, Сталіну. Інші ставлять пам'ятник Степану Бандері".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Надія Савченко звернулася до європейських країн з несподіваним проханням. Скандальний політик закликала ввести санкції проти чинної української влади.

Як повідомляв портал "Знай.иа": на скандального міністра охорони здоров'я Уляну Супрун подав позов до суду ще один депутат від Радикальної партії – Олексій Ленський. За словами заступника голови фракції Радикальної партії Андрія Лозового, позов його однопартійця стосується незаконного визнання Уляни Супрун на посаду першого заступника міністра охорони здоров'я.

ТакожЗнай.иа" писав, що ймовірність дефолту за своїми зовнішніми зобов'язаннями нашої країни не можна відкидати, про що заявили експерти. Деякі з них переконані, що ймовірність дефолту досі присутня в Україні. При цьому рятувати від небажаної ситуації країну будуть іноземні кредитори, які можуть втратити в результаті дефолту всі свої кошти