Екс-держсекретар США Джон Керрі в інтерв'ю журналу Новий Час прокоментував ймовірність того, що Україна зазнає прямоъ атаки від Росії.

"Це стане величезною помилкою Росії - починати будь-які військові дії щодо України. Я не можу передбачити їх дій, але сподіваюся, що вони досить розумні, щоб не провокувати і не створювати додаткових міжнародних інцидентів", - каже Керрі

Він також додав, що ніхто не в змозі повністю захиститися від російських кібератак, і Україна буде піддана їм у цьому році головним чином.

Варто нагадати, що Глава МЗС Ірану заявив про ризик війни з Ізраїлем

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У ході виступу на Мюнхенській конференції з безпеки міністр закордонних справ Ірану Мохаммад Джавад Зариф звинуватив Ізраїль у прагненні до війни. При цьому, він зазначив, що великий ризик війни.

Глава МЗС Ірану відреагував на вчорашню заяву Пенси

Міністр закордонних справ Ірану Мохаммад Джавад Зариф звинуватив віце-президента США Майка Пенси в участі в "фарсі". Так він прокоментував заклик Пенси до європейських держав про вихід з ядерної угоди з Іраном, повідомляє Politico.

Виступаючи на конференції, Зариф заявив, що у США "нездорова прихильність" або "одержимість" Іраном.

Крім того, він зазначив, що Європа повинна зробити більше, якщо вона хоче зберегти відносини з Іраном.

"Європі потрібно бути готовою промокнути, якщо вона хоче плисти проти небезпечної течії однобічності в США", - заявив він на конференції.

Нагадаємо, Світу показали найвідоміший корабель Другої світової: захоплюючі знімки з глибини п'ять кілометрів

Бойовий корабель USS Hornet, який зник близько 80 років тому, знайшли на глибині більше п'яти кілометрів неподалік від Соломонових островів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Столтенберг втомився няньчитися з Путіним: підписуй, а то пошкодуєш

Також Знай.ua" писав про те, що Обстріл в Мар'їнці: імена загиблого і поранених воїнів оприлюднили в мережі