На урочистому заході в окупованому Донецьку бойовики змішали в наряді для школярок предмети російського та українського вбрання. І у вус не дують, на світлинах усі щиро тішаться, мовляв, це так і треба.

Про це з’явилась публікація у Twitter-блогера "Фашик Донецкий".

"Днями окупанти відкрили школу у Петровському районі Донецька і як завжди облажались. Школа знаходиться фактично на лінії фронту – зрозуміло, що тупо питання часу, коли туди прилетить. Але гляньте на перше фото: с*ка, причому тут Український рушник до рюцької х*їти на головах?", – написав блогер у коментарі до фото з цього заходу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, бойовики стягують на Донецьку народну республіку озброєння. Швидше за все, путінські бойовики готують наступ на Україну. Українська сторона Спільного центру з контролю і координації впевнена в тому, що такі дії бойовиків повністю суперечать мінським домовленостями. Тобто, вони абсолютно не виконують свої зобов'язання.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Путін запускає на Донбас випускників військових вузів: сесію складете по-дорослому. Український військовий і журналіст розповів про те, що випускники ВУ МО РФ поїдуть в ОРДЛО здавати заліки".

Стало відомо, що в лютому цього року випускники Військового університету Міністерства оборони Російської Федерації поїдуть в окремі райони Донецької та Луганської областей для того, щоб здати заліки.

Також портал Знай.uа писав, що кілер хотіли вбити Володимира Путіна, гаранта Російської Федерації. Це повинно було відбутися в Белграді. У свою чергу, боснійська експерт з безпеки Джевада Галияшевича переконаний, що передбачуваний терорист, швидше за все, не був одинаком і у нього є спільники.