У Донецькій області правоохоронці затримали шість бойовиків, причетних до незаконним збройним формуванням.

Як інформує прес-центр ООС на сторінці в Facebook, правопорушників зловили в ході оперативно-профілактичних заходів в Маріуполі, Сартанів і Гнутово.

Варто зазначити, що по гарячих слідах також були розкриті 22 грабежу, грабіжники затримані і доставлені у відділ поліції Маріуполя. У зловмисників вилучили речові докази: ювелірні вироби, гроші, побутова техніка, комп'ютерна техніка, мобільні телефони тощо.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Виявлено та задокументовано три кримінальні правопорушення за фактами вилучення наркотичних речовин - вилучено понад 500 грамів канабісу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, поліцейськими було задокументовано один факт незаконного поводження зі зброєю і 192 адміністративні правопорушення, за вчинення яких складено відповідні протоколи.

Поліція провела оперативно-профілактичні заходи на Приазов'ї

#ООС #операція_ОС_НПУ За наказом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва відділом Національної поліції України об’єднаного командного пункту Об’єднаних сил спільно з поліцейськими Головного управління Національної поліції в Донецькій області проведено оперативно-профілактичні заходи в населених пунктах Маріуполь, Сартана та Гнутове Донецької області з метою виявлення зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів, встановлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань, та стабілізації криміногенної ситуації. У результаті проведення зазначених заходів поліцейськими виявлено та задокументовано ряд кримінальних та адміністративних правопорушень. За гарячими слідами розкрито 2 грабежі, грабіжників затримано та доставлено до відділу поліції м. Маріуполь. Розкрито 22 крадіжки, а речові докази (ювелірні вироби, гроші, побутову техніку, комп’ютерну техніку, мобільні телефони тощо) у зловмисників вилучено. Виявлено та задокументовано 3 кримінальних правопорушення за фактами вилучення наркотичних речовин – вилучено понад 500 грамів канабісу. Задокументовано 1 факт незаконного поводження зі зброєю. Затримано 6 осіб, причетних до незаконних збройних формувань. Задокументовано 192 адміністративних правопорушення, за вчинення яких складено відповідні протоколи. Також, під час проведення відпрацювання орієнтовано громадськість на своєчасне інформування підрозділів Національної Поліції України з питань попередження та недопущення в подальшому вчинення кримінальних чи адміністративних правопорушень. Заходи щодо виявлення та документування незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів виявлення осіб, причетних до НЗФ, й надалі проводяться силами поліцейських ВНПУ ОКП ОС, територіальними підрозділами ГУНП в Донецької області, та перебувають на контролі керівництва НПУ та командування ООС. Рухаємось далі! Слава Україні!

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 17 februari 2019

Нагадаємо, Путін відправив на Донбас артилеристів: українці готують "гарячий прийом". Незаконні формування Путіна на Донеччині поповнилися новими вояками - стало відомо про прибуття на тимчасово окуповані території України нових терористів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін заборонив бойовику з Донбасу в'їзд в Росію: свого непотребу вистачає. Бойовик не зможе покинути територію Донбасу.

Проросійський бойовик із позивним Сенсей, який воює на Донбасі проти українських військових, не зміг потрапити до Російської Федерації.

У повідомленні йдеться, що країна-агресор заборонила окупанту, який допомагає їй воювати на Донбасі, в’їзд на свою територію на вимогу Білорусі.

Також портал Знай.ua писав, що путінський генерал зарахований в легендарну "бригаду 200", бойовики терміново ховають труп. "У сепаратистів відбулися конфлікти між собою, і таким чином був убитий російський генерал. Вони цього не будуть визнавати і хочуть всю провину пропагандистськи скинути на українську сторону", - розповідає військовослужбовець Максим.