Незаконні формування Путіна на Донбасі поповнилися новими вояками - стало відомо про прибуття на тимчасово окуповані території України нових терористів.

бойовики
бойовики

Про це повідомив координатор групи "Інформаційне опір", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Росіянам виявилося мало збройної присутності і сході України і заняття всіх командних постів в армії "Л / ДНР", тому на кінець лютого очікується прибуття на окуповану територію Донбасу випускників артилерійських військових навчальних закладів Міноборони РФ для виконання "залікових стрільб" і "загального військового стажування".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За даними військового експерта, орієнтовно "стажування" буде проходити до середини березня. З огляду на наявність в ЗСУ наданих в рамках військової допомоги США сучасних радарів контрбатарейної боротьби, ВС України могли б забезпечити адекватну відповідь і допомогти російським військовим "успішно" пройти так звані "стажування".

бойовики
бойовики

Нагадаємо, днями на фронті відбулася чергова маленька перемога.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Нашим військовим вдалося "заткнути" притулок бойовиків за допомогою новітньої української розробки. Так, на просторах Facebook нещодавно був викладений цікавий ролик авторства 30-ї окремої механізованої бригади ЗСУ ім. князя Костянтина Острозького. Ситуація виявилася досить цікавою, так як цю укріплену вогневу точку було неможливо знищити з мінометів (в силу дотримання заборон прописаних в мінських домовленості). В цьому розумінні з юридичної сторони ПТРК "Корсар" є чимось зовсім іншим.

Як повідомляв раніше Знай.ua, протягом доби російські окупанти 9 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі 6 разів із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Також Знай.ua писав про те, що у центрі німецького Мюнхена провели акцію на підтримку українців, які незаконно ув'язнені в Росії з політичних мотивів.