Екс-глава ФБР, який знаходиться в жорсткій опозиції до Трампу, прокоментував недавнє висловлювання американського лідера щодо Путіна.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Про це повідомляє CBS News.

"Мені все одно. Я вірю Путіну".

Саме так, за словами директора ФБР Ендрю Маккейба, президент США Дональд Трамп відреагував на доповідь американських спецслужб про те, що у Північній Кореї є загрозливі Америці міжконтинентальні балістичні ракети.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

запуск ракети
запуск ракети

За словами Маккейб, Трамп нібито сказав це на брифінгу спецслужби, коли йому показали доповідь про ракети КНДР з висновком, що вони можуть досягти континентальної частини США. Американський лідер поставився до звіту доволі скептично.

"Тому що президент Путін сказав йому, що у Північній Кореї немає таких ракет", - стверджує Маккейб.

Розвідники відповіли Трампу, що інформація "від Путіна" не сходиться з тими даними, які є у них. Американський лідер на це сказав: "Мені все одно. Я вірю Путіну".

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі

Реакції адміністрації США на цю заяву Маккейб поки немає.

Нагадаємо, нещодавно Дональд Трамп підписав пакет законів, у якому передбачена допомога Україні в розмірі близько 700 мільйонів доларів.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Раніше Конгрес дав згоду на те, щоб Україні виділили 695,7 мільйонів доларів (точна сума). Про це зазначають у посольстві України в США. Допомога має надійти згідно Закону про ассигнування Державного департаменту, зарубіжних операцій та суміжних програм. Там було закріплено суму близько 450 мільйонів доларів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що альянс повинен бути готовий до дій в новій реальності, при якій Росія розмістить значні ядерні військові потужності у своїх європейських кордонів.

Також Знай.ua писав про те, що вихід США із договору, який забороняв Трампу та Путіну мати на озброєнні та розробляти ракети середньої та меншої дальності, матиме несподівані наслідки.