Журналіст українського інформаційного агентства "Уніан" зміг дати гідну відсіч на російському телебаченні, заявивши, що антиросійською державою Україну зробила сама РФ, а не Америка, як про те заявляють пропагандисти.

"Ви сказали, що американці роблять з нашої країни антиросію. Ні, це не так. Це ви, це ваша країна зробила з України дійсно антиросійську державу. І сталося це рівно 18 березня 2014 року, після анексії Криму", - почав Цимбалюк.

Анексія Криму

Роман додав, що будь-які дії, акти невдоволення та обурення з боку РФ не дадуть ніякого ефекту. Україна впевнено продовжувати свій шлях до ЄС і НАТО, до чого нас буде тільки стимулювати збройний конфлікт на сході.

"Роздуми про те, як ви будете окупувати мою країну, повірте, будуть почуті в Україні, і наші захисники міцніше будуть стискати зброю", - попередив Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В студії, між тим, пролунав досить цікаве питання для росіян. Журналіст запропонував на секунду задуматися, чому путін засекретив втрати російської армії, починаючи з 2014 року.

"Але найголовніше, що я вам хочу сказати і глядачам цієї програми, — ви подумайте, чому указом президента Росії були засекречені втрати російської армії після 2014 року. Ви можете скільки завгодно стверджувати, що "нас там немає", "нас не було", але по суті Донбас, як і Крим, повністю підконтрольний у військовому плані, в політичному та економічному Росії", - нагадав Цимбалюк.

Русский мир в Україні не пройде

Більш того, журналіст наголосив, чому Володимир Путін ніколи не зможе стати президентом України.

"І, до речі, головний підсумок Мінських угод за чотири роки — ви зробили щеплення для України від "російського світу", тому що люди, які залишилися на непідконтрольної частині Луганської і Донецької області, вони наїлися "російського світу". І тому Володимир Путін ніколи не переможе на виборах в нашій країні!" - наголосив Цимбалюк.

Нагадаємо, Московський піп набрав церковного добра і зібрався до Путіна: віруючі ледь не вчинили самосуд

Раніше Знай.ua повідомляв, Україна поскаржилася на Росію: Путін не виконує нові санкції

Знай.ua писав, Володимир Путін отримав травму: подробиці