Стрімінг-сервіс Netflix викупив права на показ українського телесеріалу "Слуга народу" студії "Квартал 95".

Про це пишуть на сторінках команди кандидата в президенти України Володира Зеленського.

"Ми дуже пишаємося тим, що є творцями українського серіалу, який з'явиться на Netflix. Це прорив для всієї української телевізійної індустрії. Ця угода демонструє всьому світу, що Україна може виробляти якісний контент для міжнародної дистрибуції, а також відкриває нові можливості для українських виробників", — прокоментував угоду Володимир Зеленський.

Крім домовленостей з американськими компаніями, права на демонстрацію серіалу були продані в Казахстан, Молдову та Естонію.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Кадри з третього сезону серіалу Слуга народу

Серіал "Слуга народу" - це проект студії "Квартал 95", який вперше показали у 2015 році. Він розповідає історію пересічного чоловіка, вчителя історії Василя Голобородька, який став президентом країни. У 2017 році відбулася прем'єра другого сезону, а нині тривають зйомки третього.

Раніше керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський показав новий фрагмент з третьої частини популярного серіалу "Слуга народу". Кадри демонструють момент укладення таємних договорів щодо торгівлі газом і тарифних націнок. Високопосадовець з олігархом обговорюють нову схему під назвою "Амстердам +".

Комітет виборців України у свою чергу вважає, що показ відеофільму "Слуга народу-3", який відбудеться під час виборчого процесу, має розглядатися як передвиборна агітація на користь кандидата в президенти України Володимира Зеленського і має бути оплачений із його виборчого фонду.

Нагадаємо, що у новій серії "Слуги народу" Зеленський відрепетирував процедуру інавгурації президента України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський поставив "старих політиків" на місце.

Також Знай.ua писав, Зеленський прокоментував скандальне листування нардепа від БПП Олександра Черненка, у якому обговорювалися варіанти блокування виходу на екрани серіалу "Слуга Народу-3".