Комік, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський не тільки займається передвиборчою кампанією, але і паралельно знімається в серіалі. Так, у новій серії "Слуги народу" Зеленський відрепетирував процедуру інавгурації президента України.

Днями пройшли зйомки популярного серіалу, в якому Зеленський грає президента України Голобородько, в якій він приймає присягу президента. Відомо, що новий сезон ще знаходиться у виробництві, деякі епізоди ще знімають і йде монтаж.

Зйомки епізоду з "інавгурацією" Володимира Зеленського пройшли в Торгово-промисловій палаті України. Для створення відповідної атмосфери в якості реквізиту використовували прапори, булаву, Конституцію та Пересопницьке Євангеліє, на якому і дають присягу президенти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У прес-службі "Квартал 95" відзначили, що дана сцена викликала в суспільстві ажіотаж. При цьому за сценарієм попередніх сезонів головний герой "Слуги народу" вже перемагав на президентських виборах, а це значить, що церемонія проходить вже вдруге.

Раніше повідомлялося, що продюсер студії "Квартал 95", актор і кандидат у президенти України Володимир Зеленський активно бере участь у передвиборчих перегонах. Так, в мережі з'явилося відео, на якому анонсовано відкриття офісу передвиборного штабу його команди в Києві.

Відповідне відео з'явилося на сторінках в соцмережах "ЗЕ! Команди".

"Attention, столиця! Зе! Офіс у Києві вже відкрито. Зе! Офіс - це офіційне представництво зе! Команди в місті. Основна мета команди Зе! Офісу - організація набору спостерігачів і захист результатів кампанії в день виборів. За роботою команди Зе!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, команда Зеленського придумала застосування коміксами влади. Українцям обіцяють чесні і прозорі вибори.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відкрив штаб у Києві. Команда Зеленського вже відкрила офіс не тільки в столиці.

Знай. ua писав, що Кошовий жорстко поставив на місце супротивників Зеленського. Актор студії "Квартал 95" висловив свою думку.