Відомий український журналіст та письменник Дмитро Гордон вперше за тривалий час погодився на спілкування із російським журналістом. Він дав розгорнуте інтерв'ю Юрію Дудю, тому самому скандальному блогеру, після випуску якого Іван Дорн так "прославився" в Україні.

"Люди окрім російського телебачення хочуть чути іншу інформацію. І я намагаюся донести до цієї частини аудиторії зі здоровим глуздом свої погляди", - одразу пояснив свою позицію Гордон.

Журналіст, письменник Дмитро Гордон та боксер Олександр Усик
Журналіст, письменник Дмитро Гордон та боксер Олександр Усик

Дудь намагався вивести його на відкритий діалог про РФ, але Гордон у властивій йому манері пожартував: "не хвилюйтеся, Путін в інтернеті не буває". Натомість додав, що український президент Петро Порошенко навпаки проводить у мережі багато часу.

Робоча поїздка президента України Петра Порошенка
Робоча поїздка президента України Петра Порошенка

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не обійшлося і без провокацій. Дудь запитав, чи не вбачає Гордон "схожості" у політиці Порошенка та Путіна. Нібито і той, і інший вже не вперше намагаються "утримати крісло".

Журналіст, письменник Дмитро Гордон та гуморист "Кварталу 95" Володимир Зеленський
Журналіст, письменник Дмитро Гордон та гуморист "Кварталу 95" Володимир Зеленський

"Це схоже на бажання будь-якої людини. Я знаю одного, який пішов із влади і став більш щасливим. Це Леонід Кравчук. Перший президент України. Крім того, у нас сьогодні з'явилося багато кандидатів, у яких є шанс стати президентом. І вони всі різні", - впевнений Гордон.

Дивіться: Гордон у Дудя

Нагадаємо, стало відомо, скільки Зеленський заробив на "Кварталі 95".

Як повідомляв "Знай.ua", Гордон розкрив таємницю смерті Мозгового та інтимний скандал тестя Пономарьова.

Також "Знай.ua" писав, що Порошенко вперше прокоментував шанси на перемогу у виборах.