Український музикант Святослав Вакарчук розповів про взаємини з Володимиром Зеленським та своїй найбільші цілі у політиці.

Про це він розповів в інтерв'ю.

Зокрема, співак відзначив, що його основною метою у громадському життя є справдні зміни в державі. Він відразу ж підкреслив, що мова йде про реальні реформи, а не лише паперові.

"Моя мета - це зміни в країні, справжні зміни. Я свідомо додаю епітет "справжні". Я ніколи не говорю просто слово "зміни", оскільки, на жаль, це слово стало просто словом. Я говорю про ті зміни, які можна помацати руками, приміряти цифрами, відчути на вулиці. Політична культура знаходиться в абсолютно архаїчному стані. І всі ці речі вимагають справжніх змін. Це повинно бути по-іншому, ніж зараз", - пояснив Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Святослав Вакарчук домагається змін

Музикант відзначив, що за всі роки Незалежності України жоден з політиків так і не запропонував та втілив реальні зміни у державі попри постійні обіцянки перед кожними виборами.

При тому він додав, що вже доволі давно не спілкується з нинішнім лідером президентських перегонів Володимиром Зеленським та, відповідно не обговорював з ним політичні амбіції.

Святослав Вакарчук зізнався, що з більшістю кандидатів в президенти він або взагалі не знайомий, або «знає їх ледь-ледь». З Юлією Тимошенко музикант не спілкувався вже чотири роки, а з Петром Порошенко обговорював тільки питання змін в Україні.

Разом з тим варто відзначити, що лідер легендарного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук практично одразу після вторгнення ворогів на українську землю перестав їздити з концертами в Росії. Хоча попит на його музику там шалений. Сама Алла Борисівна Пугачова запрошувала артиста на "Різдвяні зустрічі". Зараз співак досить лояльно ставиться до росіян.

На його думку, ті, хто "адекватні", і так все розуміють, а в декого просто вистачило розуму змовчати. Інших коментувати Вакарчук не береться. На передачах Примадонни "Океан Ельзи", до речі, принципово не виступали під фонограму.

"Для нас – так. За винятком того, коли це були записані телепередачі. Бо там сам принцип відбувався так, що ти міг навіть спеціально записати фонограму для цього концерту. Було багато дублів, вони знімали з різних сторін, з різних ракурсів – це фактично було як зйомка відеокліпу. У кліпі ти ж теж не виступаєш наживо".

Нагадаємо, хто з оточення Порошенка топить Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Вакарчук розбив надії мільйонів українців.

Також "Знай.ua" писав, що рейтинги Зеленського зростають з кожною годиною.

Вакарчук - рок, рейтинги, план дій