Актор, керівник студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський веде нестандартну передвиборчу кампанію. Він знімає відео про діяльність команди та активно поширує інформацію у соцмережах. Так під час візиту до Одеси він розповів про свої погляди на майбутнє України і ставлення молоді до процесу виборів в країні.

Відповідний ролик з'явився на офіційний YouTube-каналі команди Зеленського.

Володимир Зеленський заявив, що цінність людей при владі перевищена, а всі вони вже "приросли корінням" до неї та нікуди не підуть.

"Коли ми їздимо на концерти, ми реально розуміємо відчуття людей. Люди обов'язково дають фітбек, що не так, що ти робиш неправильно", - сказав актор.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Зеленський розповів про свою впевненість, що молодь прийден на вибори й проголосує. Хоча раніше відсоток молоді на виборах президентів становив близько 35%, в той час, як люди старшої вікової категорії показують вдвічі більший результат. З них голосують понад 65%.

"Що протягом 20 років ми їм пропонували? Яку альтернативу? Чи пропонували ми їм людину, яка їх розуміє та говорить їх мовою? Я думаю, що ні. Думаю, справа в цьому", - зазначив Зеленський.

"Тенденція спрацює в близьких Україні територіальних та історичних державах. Ця тенденція може спрацювати. Я думаю, що нас чекають цікаві події", - заявив кандидат в президенти України.

Також в інтерв'ю художній керівник студії "Квартал 95" повідомив, що у випадках не виправдання очікувань молоді в цих виборах, країну чекає розчарування в інституті процесу виборів. Тим самим вб'є довіри суспільства до них.

У коментарях частина глядачів підтримали слова і ініціативу Володимира Зеленського йти на вибори як кандидат.

"Україна повинна бути комфортною країною для її громадян. Комфортною для бізнесу, відсутність пресингу влади і відсутність бюрократії. Закон один для всіх. Це моє бачення України. Тому я голосую за Зеленського.", - написали під відео.

"Абсолютно вірно, Вова в політиці 0. Він не був біля корита, не крав у народу, не обманював народ України, він не досвідчений" політик. Він людина. Я за Зеленського. Мене нудить від цих брехливих злодіїв. ", - написала Діана Біденко під відео.

Нагадаємо, що у новій серії "Слуги народу" Зеленський відрепетирував процедуру інавгурації президента України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський поставив "старих політиків" на місце.

Також Знай.ua писав, Зеленський прокоментував скандальне листування нардепа від БПП Олександра Черненка, у якому обговорювалися варіанти блокування виходу на екрани серіалу "Слуга Народу-3".