«Руського миру» у Криму вже зрікаються навіть його найпалкіші прихильники. Сьорбнувши політики узурпатора Путіна, люди, навіть колишні бойовики і «отамани», визнають: президент-агресор творить невимовний жах на окупованих територіях, і жити там неможливо.

Так, видання «Радіо Свобода» публікує інтерв'ю з кримським отаманом Сергієм Акімовим.

Як повідомляється, п'ять років тому кримський отаман Сергій Акімов був прихильником російської влади в Криму. За це навіть медаль отримав від Росії. Однак тепер погляди Акімова круто змінилися. Він конфліктує з місцевими чиновниками і зізнається, що йому при Україні жилося краще. «Вони [російська влада Криму – ред.] примудрилися за ці п'ять років розвалити все. На сьогоднішній день з Кримом відбувається якась біда. Нічого хорошого, в принципі не робиться: грабують, нищать Крим. Ми бачимо, що творяться забудови незрозумілі якісь, вирубують ліси. Загалом, багато того, чого не відбувалося при Україні», – у коментарі Крим.Реалії розповів отаман «Кримського козацтва» Сергій Акімов.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше шизофренія Росії прогриміла на всю ООН. Крымнаш, Ихтамнет і цитати Гітлера.

Постпред Росії при ООН Василь Небензя під час засідання Генеральної асамблеї ООН видав обурливе і самовпевнена заяву про те, що Крим – це Росія і питання закрито назавжди. Також він заявив, що окупація Росією Донецької та Луганської областей - це міф.

Небензя наговорив багато чого, що не налазить на голову жодній розсудливій людині. Наприклад, він придумав якихось «українських націоналістів, які на мітингах цитують Гітлера».

Війну в Україні Небензя назвав цивільної, заперечуючи збройне втручання з боку Росії.

Відомо, що з початку відкритої російської агресії проти України, яка почалася п'ять років тому на Донбасі, загинули майже три тисячі українських військовослужбовців.

Нагадаємо, політики нарешті зуміли домовитися про введення миротворчої місії на тимчасово окуповані території Донбасу, дає шанс збройного конфлікту перейти в проміжну стадію, що повноцінної "війною" назвати вже не можна.

Про це в понеділок, 1 жовтня, під час погоджувальної ради парламенту заявила Ірина Луценко - представник Президента України Петра Порошенка у Верховній Раді.

"(Введення миротворців - ред.) … це ще не світ, але це вже не війна", - заявила Луценко.

Як писав раніше Знай.uа, Росія заявляє про своє бачення розв'язки на Донбасі, яка за всіма пунктами розходиться з української.

Також Знай.uа писав про те, що рамках Мінських угод так звані "Донецька і Луганська народні республіки" вважаються нелегітимними.