Нещодавно у мережі з'явився новий випуск влогу Володимира Зеленського - кандидата у президенти України та фаворита багатьох українців. У новому відео Зе Президент Слуга Народу #7 зачепив за живе українців, адже головною темою стали комунальні тарифи.

Володимир Зеленський поспілкувався із представниками провідних галузей та намагався знайти відповіді на питання: чому в Україні такі високі ціни на комунальні послуги? Чи можна їх зменшити, і як цього можна досягти? Питання дуже популярні серед українців, адже середньостатистичної зарплатні не вистачає, щоб заплатити за світло, електроенергію, газ та воду, і потім ще жити на гроші, які лишилися.

Раніше ми писали, що цього року кандидатів на пост президента багато, як ніколи. Такий широкий вибір часто плутає українців, вони не можуть визначитися і в результаті ставлять галочку навпроти більш-менш знайомого прізвища. Втім, лідирує у рейтингах давно і успішно комік Володимир Зеленський, лідер політичного руху "Слуга народу". І подобається це комусь чи ні, але результати опитувань поки не змінювалися в інший бік.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Висловив свою думку з приводу його кандидатури і відомий блогер Алекс Мочанов, котрий особисто знайомий із більшістю претендентів на президентський пост. Декого він знає давно, приміром як Петра Порошенка, з Тимошенко спілкувався виключно у кулуарах Ради. Не виключення і Зеленський.

Нагадаємо, що за даними українського представництва компанії ТNS, інтернет-користувачі зазначають, що Зеленський імпонує їм значно більше, випереджаючи традиційних політиків і представників шоу-бізнесу.

Як повідомляв "Знай.ua": команда кандидата у президенти від "Слуги народу" Володимира Зеленського попри наявні рейтинги з соціологічних опитувань провела власний челлендж. Мешканців різних міст України запитали, чому вони готові віддати свій голос саме за слугу народу.

Також "Знай.ua" писав, що "Квартал 95" випустив фільм Зеленського про Донбас: душа не пропала, але дивитись важко.