Квартал 95 не перестає дивувати українців і достукуватися до чутливих душ не тільки гумористичними номерами, але і зворушливими піснями. Так, на офіційній сторінці студії нещодавно з'явилася фінальна пісня одного з випусків «кварталу», в якій артисти благають нашу Батьківщину триматися і зачіпають найбільш болючі та актуальні для українців проблеми. У приспіві лунають такі слова:

«Держись, моя Родина, только, пожалуйста…
Я не боюсь, не сдаюсь и не жалуюсь,
Я заслоню тебя сердцем отчаянным»

та

«Только держись, моя Родина смелая,
Верь не словам, а тому, что я делаю!».

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що ці слова вразили багатьох українців. Про це люди написали в коментарях до відео.

«Спасибі. Пробрало. Вражаюче і до сліз», «це для тих обмежених, хто поливає «Квартал 95», і пише маячню» «Рідні ви наші, вся надія на вас, збережіть нашу Батьківщину для наших нащадків!», «Гумористи - дуже серйозні люди по життю!», — пишуть люди.

Держись моя Родина - финальная песня | Вечерний Квартал 2017

Держись, моя Родина, только, пожалуйста… Я не боюсь, не сдаюсь и не жалуюсь, Я заслоню тебя сердцем отчаянным, Падая и поднимаясь любя! Только держись, моя Родина смелая, Верь не словам, а тому, что я делаю! Будет свободным твое поколение, Только свободною зная тебя!

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Woensdag 20 februari 2019

Нагадаємо, українці показали, що знайшли у Зеленському.Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський пояснив, що зробить з комуналкою після перемоги. Також "Знай.ua" писав, що Трамп написав листа Зеленському.

Лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський вже кілька місяців поспіль утримується на першій позиції у рейтингах різноманітних соціологічних опитувань.

Як виявилося, коміка бачать не тільки у владі, а в інших сферах. За даними українського представництва компанії ТNS, інтернет-користувачі зазначають, що Зеленський імпонує їм значно більше, випереджаючи традиційних політиків і представників шоу-бізнесу.

Респонденти пов'язують з ним не тільки поліпшення життя в країні, але й хотіли б організувати спільне підприємство, довірили б йому будувати власний будинок і виховувати своїх дітей.

Згідно результатів опитування, 33% опитаних вважають, що художній керівник студії "Квартал 95" здатен покращити життя в Україні. У січні таких було 24%. Серед молоді такої думки дотримуються 44% респондентів. Друге місце зі значним відставанням посів Петро Порошенко (17%).

Нагадаємо, Зеленський схилив голову перед героями Небесної Сотні.

Як повідомляв "Знай.ua", Гордон оцінив шанси Зеленського на перемогу. Також "Знай.ua" писав, що у мережу злили запис таємної розмови нібито з Порошенком.