Значна частина українських чиновників та політиків останнім часом все менше нагадують європейських лідерів. І навіть не через свою діяльність, а зовнішній вигляд, по якому можна сказати про людину багато. Яскравий приклад тому на сторінці у Facebook навів юрист Михайло Шнайдер.

"Подивіться уважно на ці обличчя. Це обличчя прокурорів, податківців, депутатів, суддів, міністрів, губернаторів. Це обличчя керівників всіх рівнів і рангів. Так виглядає "еліта" сьогоднішньої України. Так виглядає наша влада", - прокоментував він під фото.

Втім, для багатьох людей світу існують все ж таки взірці. Їм пробачають багато помилок, тому що ці політики значно ближче, ніж всі інші. Приміром, прем'єр Канади. Він активно займається спортом, на пробіжці зранку залюбки запрошує долучитися звичайних перехожих. Не має звички їздити у дорогих авто, а коли сину сумно вдома, забирає його просто до себе на роботу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дональд Трамп і Джастін Трюдо
Дональд Трамп і Джастін Трюдо

У жовтні 2015 року тоді ще кандидат на посаду прем'єр-міністра Трюдо на зустрічі з лідерами українсько-канадської громади висловив беззастережну підтримку нашій країні.

Дональд Трамп і Джастін Трюдо
Дональд Трамп і Джастін Трюдо

Під час своєї передвиборної кампанії Трюдо назвав президента РФ, яка веде окупаційну політику проти України, небезпечним і безвідповідальним. Люблять його і за почуття гумору. Про Трюдо-молодшого в виступі мило пожартував і екс-президент США Барак Обама:

Екс-президент США Барак Обама
Екс-президент США Барак Обама

"Мені хтось сказав: "Пане президенте, ви - вчорашній день. Джастін Трюдо повністю замінив вас. Він гарний, чарівний, він - це майбутнє". А я кажу: "Джастіне, відчепися!".

Дивіться: Джастін Трюдо, цікаві факти

Так само утримує статус народного улюбленця і Володимир Зеленський, хоча той поки що не став політиком. Він постійно публікує кадри з різноманітних тренувань, може спокійно взяти лопату до рук і почистити разом з акторами "Кварталу 95" стежки від снігу.

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

Тому деяким нашим чиновникам справді потрібно якщо не займатися спортом, то хоча б за рецептом Андрія Реви "менше їсти". Та він сам поки, судячи з фото, цього не навчився.

Дивіться: челендж і тренування Зеленського

Нагадаємо, про перші кроки кандидата у президенти від "Слуги народу"Володимира Зеленського у випадку його перемоги, а також шанси на лідерство, нещодавно розповів головний помічник коміка, політтехнолог Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у кабінетах співробітників карного розшуку, які затримали підозрюваних у підкупі виборців, СБУ і прокуратура без рішення суду проводили обшук. Також "Знай.ua" писав, що Кабмін влаштує "пенсійний геноцид".