Ініціативи українського уряду нагадують ідеї, спрямовані проти простих людей.

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесєв, пише видання Рoliteka.

«Кабінет Міністрів України нічим не відрізняється від туалету. Ось все що робиться у відомстві Гройсмана має тільки дві мети. Роздягнути українців і максимально ускладнити їм життя. Це аксіома. Нічого корисного, значущого, гідного з Кабміну не виходить», – зазначив він.

Більше того, стверджує Лесєв, окремої уваги вартий ініціатор законопроекту – головний український «дієтолог» Андрій Рева, якому «ніхто не каже, що треба менше жерти».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

«Взагалі, коли Рева чимось стурбований, простим людям слід напружитися. Нещодавно Рева запевняв, що субсидії отримають всі нужденні. У результаті, кількість субсидіантів скоротилося в два рази. Тому, коли Рева береться за наповнення пенсійного фонду – це вже біда. Це означає, що пенсійний фонд точно не стане багатшою», – підкреслив він.

Також провідний вказав, хто виявиться «під ударом» за ініціативи уряду.

«Весь IT-сектор складається практично з них. Так, вони могли б теоретично платити більше. Молода пацанва там отримує по 2-3 тисячі доларів на місяць. Але з іншого боку, а що держава дає цим людям взамін? Ми тут жерли і будемо жерти далі», – уточнив він.

Як повідомлялося раніше, глава міністерства соцрозвитку Андрій Рева за тиждень спустив в Ізраїлі гроші, які пересічному українцеві доводиться збирати роками

Інформацію про витрати головного міністра-дієтолога України опублікував юрист і політичний блогер Михайло Шнайдер. Йому стало відомо, що 8 грудня Андрій Рева повернувся з закордонної відпустки на батьківщину. За спостереженнями блогера, ізраїльський курорт пішов міністра на користь.