Днями, зокрема, 14 лютого автобус кандидата у президенти Олега Ляшка помітили у Володимирі-Волинському. Агітаційний автобус приїхав у саме місто на центральну площу.

Автобус Ляшка

На транспорті надрукований агітаційний лозунг "Народний Президент". Очевидці ж розповіли, що транспортний автобус заїхав на площу, протиснувшися між клумбами квітів, та зупинився на місці, де зазвичай стоїть новорічна ялинка. Люди, які були в автобусі роздавали газети, шапки з логотипами.

Варто зазначити, що для в’їзду на головну площу міста у Володимирі-Волинському потрібно було отримати спеціальний дозвіл. В той же час, коли про розміщення палаток потрібно лише поінформувати міськвиконком.

Керівник оргвідділу міської ради Ірина Ліщук розповіла, що повідомлення про проведення заходу, як передбачає законодавство, до МВК не надходило. З приводу чи мали право розміщати чи роздавати передвиборну агітацію наголосила, що ні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Автобус Ляшка

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук зазначив, що є відповідне розпорядження, з переліком місць, де можна проводити агітацію. При потребі кількість місць можуть збільшити, якщо будуть звернення від партійних організацій.

Згідно розпорядження міського голови Петра Саганюка, агітацію в центрі міста дозволили у таких локаціях: між житловим будинком по вул. Князя Василька, 2 та Культурно-мистецьким центром; праворуч та ліворуч від пам’ятника "Обеліск Слави"; по обидва боки тумби для оголошень біля костелу Іоакима і Анни.

Автобус Ляшка

У Володимир-Волинському відділі поліції надали відео з камери відеоспостереження. Автобус стояв просто посеред площі понад годину. Була виставлена фотозона. З відео стало зрозуміло, що виїхати автобус хотів на вулицю Ковельську, утім, перевіривши відстані між клумбами, транспорт розвернувся.

Нагадаємо, повернення Донбасу: Зеленський, Тимошенко та Ляшко розкрили план перемоги над Путіним.

Як повідомляв раніше Знай.ua, соціологи провели масштабне опитування серед українців.

Також Знай.ua писав про те, що кандидати у президенти пропонують долати кризу на Донбасі тими самими шляхами, що і чинна влада.