Спікер з питань ходу передвиборної кампанії Зе!Команди Дмитро Разумков розповів, хто проголосує за Зеленського на виборах навесні 2019. Про це він розповів в інтерв'ю УН.

"Електорат Зеленського – не тільки молодь. В рамках соцдосліджень ми бачимо приріст і середньої і старшої вікової категорії. Другий момент: за останній рік готовність молоді приходити на вибори зросла в 1,5 рази. Плюс, може і повинен спрацювати так званий ефект Зеленського. Соціологія показує, що сьогодні молодь готова прийти, щоб проголосувати саме за альтернативного кандидата", - заявив Разумков.

Раніше повідомлялося, що відомий український гуморист, лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський після відкриття накопичувального рахунку свого виборчого фонду вклав 23,2 млн гривень на агітацію для передвиборної кампанії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Про це стало відомо завдяки повідомленням спікера штабу Зеленського з питань ходу передвиборної кампанії Дмитро Разумков в інтерв'ю для українських ЗМІ.

Відомо, що інформація про відкриття Зеленським рахунку виборчого фонду була офіційно оприлюднена 6 лютого. Відповідно, середні витрати Зеленського на один день передвиборної кампанії складають близько 1,5 млн гривень.

Варто нагадати, що чинний президент Петро Порошенко і комік Володимир Зеленський виходять у другий тур президентських перегонів. Про це свідчать результати загальнонаціонального соціологічного дослідження центру соціальних і маркетингових досліджень "Социс", який провели з 8 по 18 лютого 2019 року.

Нагадаємо, експерт назвав 5 причин зростання рейтингу "смішного" кандидата Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа у мережі набирає популярність проект #ВибориБезБрехні, де аналізуються висловлювання кандидатів у президенти і їх слова перевіряються на чесність

Знай.uа писав, кримінальні авторитети погрожують зірвати вибори