Одіозний політик Михайло Добкін, знаменитий не надто високим IQ, скандальними заявами і людина-мем (так-так, той самий, який Міша, давай по-новій), розвів справжню війну в Twitter, відзначившись висловлюванням, гідним літературної премії.

Мова йшла про дуеті ANNA MARIA – учасницях нацвідбору на Євробачення, які не так давно зганьбилися, заявивши в інтерв'ю, що «Україна втратила Крим» і «війни між Росією і Україною немає».

Добкін кинувся захищати сестричок-сепаратисток, попутно обізвавши співачку Джамалу неологізмом «пі*орша», і заявивши, що журналісти - «гниди, які від неї недалеко пішли.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, Скандальний дует ANNA MARIA запросили до Криму: тут вам завжди раді.

Після скандалу навколо гурту ANNA МARIA перед фіналом нацвідобу на "Євробачення-2019", де вони відмовилися визнавати Крим українським, співачок запросили на анексований півострів.

Так званий голова кримської громадської палати Григорій Іоффе сказав, що буде радий бачити дівчат з концертами в Криму, передає видання "РИА Новости".

"Те, що ці дві молоді виконавиці не повелися на політичну провокацію, що вони говорили дуже щиро, це, не втручаючись у політичні нетрі, говорить про те, що вони гідні та дуже справжні кримчанки", - заявив Іоффе.

На його думку, тепер співачкам належить "пройти крізь серйозні неприємності в Україні".

"Але вони повинні пам'ятати, що завжди зможуть повернутися в Крим і будуть тут бажаними людьми і кримчанками", - сказав представник окупаційної влади на півострові.

Член журі національного відбору на "Євробачення 2019" Джамала заявила дівчатам, що на конкурсі виконавці представляють цілу країну, а Крим - окупований Росією, частина України. У фіналі нацвідбору Anna Maria посів останнє, шосте місце. Журі дало дуету один бал, а глядачі - два.

Нагадаємо, що під час проведення інтерв'ю на одне з питань, яке стосувалося окупованого півострова Крим артистки дуету ANNA MARIA висловилися надзвичайно обурливо щодо статусу півострова. В ході розмови з вуст молодих співачок прозвучали неоднозначні висловлювання: "Україна втратила Крим, але при цьому, Крим залишається Кримом".

Як повідомляв портал "Знай.uа", перемога Maruv у нацвідборі розлютила українців: спецоперація пройшла успішно.

Також "Знай.uа" писав, що журналіст Роман Скрипін висловив свою думку про скандальний дует ANNA MARIA, який голосно заявив з приводу Криму.