Російський пропагандист Дмитро Кисельов, схоже, зійшов з розуму. В ефірі своєї програми він показав, як російські гіперзвукові ракети "Циркон" летять на такі мішені, як заміська резиденція президента США Кемп-Девід і Пентагон. Про це стало відомо з російських ЗМІ.

Дмитро Кисельов, ведучий програми "Вісті тижня", в ефірі минулої неділі прокоментував виступ президента Росії Володимира Путіна перед Федеральними зборами і нахвалювання сучасної зброї. При цьому він показав напрямки, куди можуть полетіти російські ракети.

В ролі мішеней виступали Пентагон, Об'єднаний комітет начальників штабів в Форт Рітчі, заміська резиденція президента США Кемп-Девід та інші локації, які мають стратегічне значення у США. Пропагандист стверджує, що ракеті "Циркон" достатньо менше п'яти хвилин, щоб досягти зазначених цілей.

Кисельов сказав: "Менше 5 хвилин. Завдання для учня третього класу. Ось він підлетний час - 5 хвилин. Тому Путін і каже: порахуйте. Чи потрібно вам розмістити свої ракети проти нас у Європі? Поки ми нікому не загрожуємо. Але якщо ракети будуть розміщені, то відповідь буде миттєвою".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

У той же час прес-секретар господаря Кремля Дмитро Пєсков повідомив, що влада не несе відповідальності за сюжети, які виходять на російських телеканалах, в тому числі і державних. На питання про те, чи це в Кремлі мали на увазі, коли пропонували оцінити дальність і час підльоту російських ракет, Пісків запропонував дізнатися це у телеканалів. Також він підкреслив, що Путін під час свого виступу не назвав жодного географічного пункту.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Ляшко закликав створити комісію з розслідування факту виділення з бюджету грошей на підкуп виборців. Експерт вважає, що в іншому випадку західні країни можуть не визнати результати голосування.

Як повідомляв портал "Знай.uа": бойовики на тимчасово окупованих територіях поплакались, що їм не виділяють грошей на поховання тіл убитих терористів.

Також "Знай.uа" писав, що згідно з останніми дослідженнями, серед тих, хто планує йти на вибори і визначився з кандидатом, лідируючу позицію знову зайняв Зеленський.