Позафракційний нардеп Надія Савченко наразі знаходиться в СІЗО за звинуваченням у підготовці терактів. Спеціально для журналіста Дмитра Гордона Савченко перейшла на російську мову. Він прийшов у СІЗО взяти інтерв'ю у Савченко просто з-за ґрат.

На провокативне питання Гордона, чи насправді хотіла нардеп підірвати пів-Києва, Савченко сказала: "Відповім тобі російською, оскільки зрозуміють більше людей по всьому світу. Чи хотіла я? Як у будь-якої нормальної людини у мене з'являються гострі саркастичні бажання".

"Так, я хотіла, але хотіти і зробити - не одне й те саме. І не пів-Києва, ми говоримо тільки про Верховну Раду", - сказала Савченко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Надія Савченко в СІЗО

Нагадаємо, Савченко закликала ЄС піти у "наступ" на українську владу: "Вже давно пора". Депутат Верховної Ради України Надія Савченко звернулась з неочікуваним проханням до країн-членів ЄС.

Варто відзначити, що прокуратура висунула Савченко та Рубану обвинуваченя у підготовці терактів у Києві. Проте під час крайнього перебування у суді Савченко публічно закликала ввести проти нинішнього керівництва Україні санкції.

Як повідомляв "Знай.ua", справа Савченко-Рубана: суд ухвалив важливе рішення, оскарженню не підлягає. Обвинуваченим також продовжили утримання під вартою.

Клопотання прокурора про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою щодо обвинувачених Савченко і Рубана також задоволено.

Також портал "Знай.ua" писав, що стало відомо, чому Савченко вивезли з Києва: очевидний політичний хід. Справу можуть використовувати для політичної боротьби, вважає експерт.

Справу народного депутата Надії Савченко і голови організації "Офіцерський корпус" Володимира Рубана перенесли в Чернігів, щоб відвернути увагу. Такою думкою поділився з військовий експерт Дмитро Снєгирьов.