У зовнішності прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана уважні користувачі помітили досить дивні та неочікувані зміни. За часи свого перебування на посаді він був постійно в одній і тій самій вазі (інколи навіть набирав зайві кілограми).

Та нещодавно Гройсман під час робочої зустрічі з'явився на публіці кардинально іншим. Подейкують, можливо він застосовував для "омолодження" спеціальні препарати чи процедури.

"Зовсім х*еново стало жити в Україні - он навіть Гройсман виснажувився, сам на себе не схожий. Куди поділися щоки, друге підборіддя і живіт, що рве гудзик на піджаку? Та ще й так швидко. Прем'єр підсів на БАДи або ліпосакцію?", - йдеться у коментарі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так це чи ні, знає тільки сам Гройсман. Але слід відзначити, що зазвичай БАДи (добавки до харчування) не мають такого ефекту. Їхня функція – сприяти нормальному травленню і покращувати самопочуття за рахунок максимально потрібних організму компонентів. Без призначення лікарів такі препарати не вживаються.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Ліпосакція (операція з "ліквідації" жирових відкладень на тілі людини) – дуже дороговартісна справа. Та чиновники та політики (принаймні, іноземні) інколи вдаються до такого методу, аби не було соромно показувати свою зайву вагу потенційному електорату.

Знову ж таки, чи міг зважитися на таке Гройсман, можна тільки припускати.

Дивіться: Гройсман звітує про свою діяльність

Нагадаємо, кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський розкритикував недавню ситуацію, яка склалася навколо переможниці національного відбору на "Євробачення 2019 " MARUV.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський підняв вкрай болюче питання для водіїв і пішоходів зокрема: розмитнення авто на іноземних номерах та наші розбиті дороги.Також "Знай.ua", українцям показали зарплати міністрів і депутатів.