Шоумен Володимир Зеленський зустрівся із спеціальними представником Держдепартаменту США по Україні Куртом Волкером і послом США в Україні Марі Йованович. При чім зробив це в той же день, що і чинний президент Петро Порошенко.

З наближенням дати виборів кандидати в президенти України намагаються не упустити шанс поспілкуватися з американськими політиками.

Не ловив ґав і "смішний" кандидат Володимир Зеленський. По свою зустріч з Волкером і Марі Йованович він розповів на сторінці "Команди Зеленського" в Facebook.

"Вчора зустрічалися зі спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні Куртом Волкером. Курт - блискучий дипломат і друг України. Зустріч була важливою і змістовною. Був радий знову бачити пані посла Марі Йованович, з якою ми вже неодноразово зустрічалися", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Як зазначається, сторони досягли повного взаєморозуміння з усіх питань. " Все буде Україна!", - написав Зеленський.

Учора зустрічалися зі спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні — Куртом Волкером. Курт — блискучий...

Geplaatst door Команда Зеленського op Woensdag 27 februari 2019

До слова, у той же день Волкер і Йованович зустрілися з президентом України Петром Порошенком. Зустріч проходила в Одесі на борту американського есмінця "Дональд Кук". За офіційною версією, корабель, який оснащено системою протиракетної оборони "Іджіс", він несе до 56 крилатих ракет "Томагавк"з дальністю дії 1600 км, протягом трьох днів перебував в порту українського міста для проведення операції по забезпеченню безпеки на морі, з метою підвищити стабільність в цьому регіоні.

Нагадаємо, Трамп написав Зеленському листа. У мережу потрапив дуже цікавий, але водночас суперечливий текст звернення до кандидата у президенти України Володимира Зеленського, нібито написаного главою Білого дому Дональдом Трампом. У листі президент США дає поради Зеленському і зізнається, що про "слугу народу" дізнався нібито від Курта Волкера.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю розповів про своє ставлення до Володимира Зеленського

Також Знай.ua писав, кандидат в президенти Володимир Зеленський збільшив відрив від конкурентів