Мер Харкова Геннадій Кернес оскандалився нецензурною лайкою під час чергової сесії міської ради.

Про це повідомляє UA:Харків у Facebook .

У повідомленні йдеться, що мер Харкова Геннадій Кернес обізвав дебілами, а потім ще й нецензурно вилаявся стосовно активістів, які прийшли вимагати зниження тарифів на проїзд.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як відомо, на початку лютого у Харкові здорожчав проїзд у громадському транспорті - з 5 до 8 гривень подорожчало метро, а проїзд у трамваях і тролейбусах - з 4 до 6 гривень. Активісти оскаржили це рішення в суді, і той призупинив відповідні підвищення тарифів. Однак влада міста відмовилася виконувати судову ухвалу і повертати тарифи до початкового рівня.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

У середу, 27 лютого, активісти прийшли до Харківської міськради вимагати виконання рішення суду, однак Кернес зустрів їх лайкою та образами.

"Шановні депутати, будь ласка, хто хоче надати слово ось цим галасно-буйним дебілам, прошу проголосувати", - звернувся він до депутатів.

Після цього мер облаяв екс-депутата міськради і активіста Дмитра Мариніна:

"Послухай, ти, негідник… Виведи свою групу людей звідси і досить тут взагалі нам наказувати. Хто ти такий? Ти кнопка, б…дь! Ти зрозумів чи ні?"

Депутати відреагували на цю грубість аплодисментами.

Нагадаємо, 27 лютого активісти завітали до міськради у місті Харкові та вимагали виконання рішення суду, на що мер Геннадій Кернес відповів образами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережу потрапило відео, як Геннадій Кернес "відчитує" чиновників. Особливо слів він не добирав, що для нього вже, до речі, далеко не вперше:

"Су*ий пес вже не в моді, тепер Допа "кнопки" на нуль множить. Чітко і зрозуміло сказав, що крутив він всіх харків'ян, але вже за 8 грн - тарифи на проїзд знижувати не буде. А для всіх незадоволених у нього є ще запас нових перлів. Дивимося, насолоджуємося", - йдеться в коментарі до ролику.

Також Знай.ua писав про те, що весна приходить в Україну не тільки з теплими днями, але і різкими загостреннями психічного стану вітчизняних політиків.