27 лютого активісти завітали до міськради у місті Харкові та вимагали виконання рішення суду, на що мер Геннадій Кернес відповів образами.

Проїзд у Харківському метро здорожчав ще на початку лютого - раніше він коштував 5 грн, а тепер 8 грн. Так само піднялась ціна і у трамваях та тролейбусах - з 4 грн до 6 грн. Активісти виходили на мітинг у суботу.

Сьогодні ж вони вирішили завітати на роботу до міського голови. Нещодавно вони оскаржили рішення в суді, і він ухвалив рішення призупинити підвищення тарифів. Проте влада вирішила не виконувати судове рішення та залишити проїзд з новими цінами.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Активісти прийшли вимагати дотримуватися рішення суду, а Геннадій Кернес обізвав їх дебілами та сказав Дмитру Мариніну - одному з правоборців: "Послухай ти, негідник... Виведи свою групу людей звідси і дсить тут взагалі нам наказувати. Хто ти є такий? Ти кнопка, б**ть! Ти зрозумів чи ні?" На що депутати дуже активно відреагували та навітьь зааплодували.

Раніше ми писали, що у Харкові розсилають вельми цікаві вітальні листівки, підписані мером міста Геннадієм Кернесом та президентом Петром Порошенком. На них зображено "поваленого" Леніна.

За даними автора матеріалу, нещодавно до поштових скриньок харків’ян потрапили листи із привітаннями з новорічними святами. На фото, використаному для створення листівки, зображено харківську площу Свободи з пам’ятником Леніну зразка п’ятирічної давності. Привітання підписані нібито Кернесом і Порошенком.

Нагадаємо, на Харківщині впіймали на гарячому чиновницю, яка за хабар намагалася продати усиновлювачу здорову дитину. Правоохоронці викрили працівницю мерії під час передачі готівки в робочому кабінеті.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям нагадали, як Кернес "бився" за них на Майдані: коктейлі Молотова та душ у вишиванці.

Також "Знай.ua" писав, що у мережу потрапило відео, як Геннадій Кернес "відчитує" чиновників. Особливо слів він не добирав, що для нього вже, до речі, далеко не вперше.