Журналістка програми "Ранок у великому місті" і ведуча ICTV Анна Тесленко розповіла у чому головна проблема України.

Про це вона напислаа на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, вона відзначила, що в Україні виходять на поверхню великі пласти населення, для якого заробляти в Росії під час війни – нормально.

Так, Тесленко відзначила, що позиція кандидата у президенти Володимира Зеленського, який публічно підтримав Maruv цілком стандартна та зрозуміла.

«Це кабздець» (с) цитата Зе великих людей) или как манипулировать сознанием масс ☝🏻 А ещё... «Конфеты можна, Марув не...

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще
Geplaatst door Ahava Teslenko op Donderdag 28 februari 2019

"Це кабздець". Цитата Зе великих людей, або як маніпулювати свідомістю мас. "Канфєти" можна, Maruv – не можна", – Зеленський став на захист Maruv, і я думаю, зовсім не з патріотичної позиції. Maruv на слуху, очолює рейтинг інтернет скандалів. Чудова можливість підкинути зрадоньки. Що сталося: одна частина країни вибрала Maruv (ніхто тоді не знав про контракти і гастролі), друга швидко зреагувала й обурилася. І проблема тут не в Maruv конкретно, а в цілому пласті населення, для якого брати гроші в Росії – це нормально! Для якого розважати агресора під час війни – це нормально", – написала Тесленко.

Разом з тим варто відзначити, що блогер Роман Шрайк розповів, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський може відмовитися від посади, навіть отримавши перемогу на виборах.

Як стверджує журналіст, актор і художній керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський може зробити ставку на осінні парламентські вибори.

Але у цьому сценарії дуже багато непояснених речей. Приміром, навіщо тоді Зеленський запустив велику програму під назвою "Країна мрії"? Невже тільки заради того, аби просунути партію у парламент? Навряд чи.

Останні кроки слуги народу свідчать про те, що він якраз спрямований і на власний результат. Зустріч із потенційним електоратом, зокрема форма її проведення – невимушена і головне максимально неполітизована це підтверджує.

Більш того, Зеленський взявся обговорювати вирішення ключових проблем і скандалів в Україні. Поспілкувався із "євробляхерами", попросивши їх розрахувати оптимальну як для водіїв вартість розмитнення. І ті блискавично швидко підтвердили: новий законопроект готові представити на огляд.

Нагадаємо, Квартал 95 заінтригував українців.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський запропонував українцям контролювати вибори.

Також "Знай.ua" писав, що МВФ погодився допомогти Зеленському.

Корупція в оборонному секторі: як саме працювала схема та хто в ній замішаний