В ЗМІ з'явилась інформація, що автомобіль, який вибухнув 28 лютого у Києві на Оболоні нібито належить секретарю РНБО Олександру Турчинову.

У Турчинова прокоментували чутки про замах на нього. Прес-секретар Турчинова Ганна Вахотська запевнила, що автомобіль, яким користується Олександр Турчинов, що не вибухав. Про це повідомляє видання "Хвиля"

Прес-секретар Турчинова відзначила, що в інтернеті почала поширюватися інформація з приводу нібито "замаху на життя секретаря РНБО України Олександра Турчинова і підрив його автомобіля".

"З цього приводу маю повідомити наступне. Олександр Турчинов працює у звичайному режимі. Автомобіль, яким він користується, не вибухав. Вороги можуть не радіти", - сказала прес-секретар .

Нагадаємо, в засобах масової інформації з'явилось повідомлення про те, що автомобіль Турчинова підірвали.

Про це повідомили видання з посиланням на власні джерела в оточенні чиновника. Зазначалось, що саме на цьому автомобілі Турчинова не раз помічали.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У той же час, в поліції не назвали ні особу, яка постраждала в результаті вибуху, ні офіційних даних про власника авто. Єдине, що було відомо – в результаті вибуху травмований 60-річний чоловік, проте він відмовився від госпіталізації.

Як повідомляв портал Знай.ua, зустрічне авто влетіло в кортеж президента – 22 лютого в Молдові сталося ДТП за участю президентського кортежу Ігоря Додона.

Також Знай.ua писав, опубліковано фатальні слова Турчинова про окупацію Криму.