Заступник директора Укроборонпрому Сергій Омельченко розповів, що державна корпорація не здійснює контрабанди деталей.

Про це він зазначив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає Знай.ua

Зокрема, Омельченко повністю заперечив розслідування журналістів, та додав, що жодних прямих угод між Укроборонпромом, контрабандиствами та різного роду російських військових заводів не має та ніколи не було.

Разом з тим варто відзначити, що вже наприкінці березня українці обиратимуть нового президента. Втім, як кажуть експерти, мало хто взагалі цікавиться програмою того чи іншого претендента на високий пост, а дарма. Який же курс стосовно ЄС і НАТО пропонують лідери перегонів?

Курс на Європу та НАТО

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під час конференції у Брюсселі під назвою "Українська лабораторія" визначили кількох кілька найрейтинговіших кандидатів. Серед них – незмінно Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко. Аналізували також стратегію чинного гаранта Петра Порошенка.

У більшості штабів зазначили: однозначно підтримуватимуть рух до членства в НАТО та ЄС. Стосовно лідера "Слуги народу", він справді визнав, що бракує юридичної бази, повідомляє ЄП.

Вся увага міжнародної спільноти прикута до представника Зеленського, котрий взяв на себе найбільш складні питання –Ірина Венедіктова – правниця з Харкова, яка опікується передусім юридичним напрямком. Делегатам від кандидатів ставили одне й те саме питання: "Чого варто очікувати в контексті європейської та євроатлантичної інтеграції, якщо ваш кандидат виграє?".

Нагадаємо, експерти оцінили шанси Зеленського, Порошенка і Тимошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", МВФ погодився допомогти Зеленському.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський запропонував українцям контролювати вибори.

За даними опитувань трьох різних компаній, у президентських перегонах лідирує Зеленський