Український журналіст Дмитро Гордон, якому днями підкинули відрізану свинячу голову, прокоментував інцидент та назвав його імовірних винуватців.

Про це повідомляє NewsOne.

У повідомленні йдеться, що Дмитро Гордон звинуватив у хуліганській витівці одного з кандидатів у президенти України.

"Чесно вам скажу: я дуже засмутився. Ми з цієї свинячої голови приготували холодець, а він виявився несмачним. Могли б підкинути щось краще, за великим рахунком. Ідіоти, вірніше, ідіот. Тому що нами встановлено, що за цією акцією стоїть один з кандидатів в президенти ", - заявив Гордон.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Журналіст додав, що вже подав заяву в поліцію, але відмовився називати прізвище кандидата в президенти, поки не закінчаться слідчі дії.

"Я обіцяю назвати його прізвище, хай закінчиться слідство. Просто дурень. А бовдурами бути не можна, тому що за це карають. Він буде покараний. Звичайно ж, згідно із законом. З огляду на, що там були вила, можу сказати лише, що це не Ляшко ", - резюмував Гордон.

Нагадаємо, у київський офіс українського журналіста, телеведучого і політика Дмитра Гордона підкинули голову мертвої свині. Про це передає телеграм-канал "ХК".

Як повідомляє канал, "подарунок" з'явився під офісом Гордона в ніч на понеділок. Композиція досить цікава: голову насадили на вила, а на лобі мертвої тварини написали образу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український журналіст Дмитро Гордон у ефірі пропагандистської російської програми "60 хвилин" на каналі "Росія 1" розповів, коли РФ і Україна зможуть стати дружніми країнами.

Гордон вважає, що всі "ключі" від світу між сусідніми державами знаходяться в Кремлі в кишені президента Росії Володимира Путіна. Журналіст зазначив, що Путін зобов'язаний дати наказ військовим піти з окупованих територій Донбасу і Криму.

Також Знай.ua писав про те, що журналіст Дмитро Гордон розповів, чому доволі чато виступає в ефірі російських політичних ток-шоу.