Соціологи оприлюднили результати останнього соціологічного дослідження, яке стосується рейтингу кандидатів на пост президента України.

Про це повідомляє "Соціальний моніторинг".

Соціологи стверджують, що шоумен Володимир Зеленський лідирує в президентському рейтингу, а лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко та чинний президент Петро Порошенко йдуть слідом майже нарівні.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лідером президентського рейтингу є Зеленський, за якого наразі готові проголосувати 27,3% опитаних українців, серед тих, хто визначився з вибором та готовий взяти участь у голосуванні.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідно Тимошенко підтримують 18,8% респондентів, Порошенка – 18,2%.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

За лідера партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрія Бойка готові голосувати 10,9% опитаних.

Лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка підтримують 8,8% респондентів, лідера Радикальної партії Олега Ляшка 6,1%.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Рейтинг мера Львова Андрія Садового – 4%, очільника партії "Наші" Євгена Мураєва – 3,9%, кандидата від "Опозиційного блоку - партії миру і розвитку" Олександра Вілкула – 2,6%, екс-глави СБУ Ігоря Смешка – 2,4%, висуванця партії "УКРОП" Олександра Шевченка – 1,7%.

Нагадаємо, на підсумковій прес-конференції президент Росії Володимир Путін вчергове назвав події 25 листопада провокацією.

Володимир Путін
Володимир Путін

Він переконаний, що рейтинг президента України Петра Порошенка зріс відразу після інциденту в Керченській протоці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, стало відомо про масштабну кібератаку з боку Росії з метою впливу на президентські вибори в Україні.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це заявив президент Петро Порошенко у ході зустрічі з представниками IT-індустрії, передають ЗМІ.

Глава держави підкреслив, що в ході виборів-2019 24 і 25 лютого Центральна виборча комісія України (ЦВК) піддалася кібератаці з боку Російської Федерації.

Також Знай.ua писав про те, що болгарська провидиця Ванга ще за свого життя передбачила, хто буде президентом в Україні на нових виборах, пише Акценти.