Болгарська провидиця Ванга ще за свого життя передбачила, хто буде президентом в Україні на нових виборах, пише Акценти.

"І прийде в політику нове обличчя, вся стара влада піде в минуле і стане країна жити зовсім інакше", - промовила Ванга, говорячи про Україну.

Також відомо, що Ванга напророкувала Україні стрімке економічне зростання і тривалий конфлікт із Росією, який може тривати протягом багатьох років.

Варто відзначити, що такий опис найбільше підходить під нового кандидата в президенти Володимира Зеленського. Ванга відома своїми передбаченнями, які збувалися по всьому світу. Фахівці, які займалися розшифровкою пророцтв Ванги вказали на цікавий факт. Болгарка знала про посилення військового конфлікту в Сирії за участю РФ і США. Більш того, вона казала, що там "руська кров проллється". Дійсно, Володимир Зеленський обіцяє повністю змінити всіх членів влади.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

Раніше повідомлялося, що журналісти видання НВ у новому матеріалі про виборчі стратегії і погляди Володимира Зеленського привідкрили завісу "несмішних" зв'язків відомого гумориста Володимира Зеленського, якого називають найбільш рейтинговим кандидатом на пост глави держави.

Так, наприклад, штаб Зеленського, офіс якого знаходиться в Печерському районі Києва, очолює Іван Баканов, один з керівників Студії Квартал 95. Саме він наприкінці 2017 року заснував партію Слуга народу – політичну силу Зеленського.

А ось експертом з загальнополітичних питань в штабі є Дмитро Разумков, який розповів НВ про те, чому багато регіональні штаби кандидата Зеленського очолили представники його проектів Студія Квартал 95 і Ліга сміху.

"Ті, хто сьогодні представляють команду в регіонах, - це не ті люди, які потім стануть губернаторами. Хоча це і не означає, що вони не можуть ними стати", - стверджує Разумков.

Нагадаємо, Ванга описала майбутнього президента України: розшифровано нове пророцтво.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський з евробляхерами вирахували нову ціну на розмитнення: переплатили мільйони.

Знай.uа писав, Зеленський переміг: суд поставив крапку в гучному скандалі.