Кандидат в президенти України Юлія Тимошенко розповіла у прямому ефірі програми "Право на владу" в прямому ефірі телеканалу 1 + 1 про доходи та пожертви партії, передає Знай.иа.

"Зараз у нас взагалі відкриті всі доходи і всі витрати партії, вони заходять на рахунок зараз за законом публічно і витрачаються під контролем Нацагентства запобігання корупції. Ті середні підприємці, які хочуть нам допомогти, вони не можуть це зробити від себе, бо миттєво відкриваються кримнальни справи, це терор проти українців, тому вони знаходять родичів, які не під ударом, не підприємці і намагаються через них зробити внески, які допомагають нашим виборам і нашої партії. Ми сьогодні в опозиції - сьогодні Національне агентство може перевірити кожну нашу копійку ", - заявила Тимошенко в прямому ефірі.

Юлія Тимошенко

Раніше ми повідомляли, що заступник директора Укроборонпрому Сергій Омельченко розповів, що державна корпорація не здійснює контрабанди деталей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це він зазначив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає Знай.иа

зокрема, Омельченко повністю заперечує розслідування журналістів, і додав, що жодних прямих угод між Укроборонпромом, контрабандиствами і різного роду російських військових заводів не має і ніколи не було.

Разом з тим варто зазначити, що вже в кінці березня українці обиратимуть нового президента. Втім, як кажуть експерти, мало хто взагалі цікавиться програмою того чи іншого претендента на високий пост, а даремно. Який же курс щодо ЄС і НАТО пропонують лідери перегонів?

Також повідомлялося, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.

Про це він зазначив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає Знай.иа.

зокрема, Зеленський розповів, що Мінський процес вже давно не дієвий і необхідно звертатися до підписантів Будапештського меморандуму, серед яких були Росія, США і Великобританія.

Нагадаємо, експерти оцінили шанси Зеленського, Порошенко і Тимошенко.

Як повідомляв "Знай.іа" МВФ погодився допомогти Зеленському.

Знай.іа" писав, що Зеленський запропонував українцям контролювати вибори.