Народний депутат від політичної партії "Наш Край" Сергій Шахов розповів про те, як сьогодні виживають мешканці підконтрольного Україні Донбасу.

Про це Сергій Шахов повідомив у Верховній Раді в рамках години питань до Кабінету Міністрів.

Шахов стверджує, що не один раз запрошував своїх колег відвідати мирну Луганщину для того, щоб подивитися, як там живуть люди.

"Сьогодні всі луганчани в мирній Україні вимагають виїзду до Луганщині з тим дорогам-танкодромам, які залишилися після сходження снігу. Я прошу всіх чиновників заїхати на Станично-Луганський перехід, де щодня 15 тисяч людей стоять. Вчора (там - ред.) 40 людей втратили свідомість", - заявляє нардеп.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шахов зазначає, що на даний момент в регіоні величезні проблеми з екологією.

"Повітря можна різати ножем. Екологія відсутня, ракові захворювання. Сьогодні епідемія на епідемії. Вода найдорожча в Україні саме в Луганщині, але її немає в кранах. І перед 8 березня шахтарі не можуть купити навіть квітка ні дочки, ні дружині. Скажіть, коли вже уряд зверне увагу на людей?" - запитує політик.

Також Сергій Шахов зажадав аудиту всіх робіт, які були виконані екс-головою Луганської ВГА Юрієм Гарбузом з-за підозр нардепа про недоцільною розтраті коштів.

"Коли уряд почне працювати для народу України? І головне — коли буде виїзд Кабміну в Луганську область? І зробіть аудит всіх робіт, які були зроблені головою ВГА Гарбузом. І покарайте за те, що були витрачені мільярди гривень, і сьогодні всі ці гроші пішли в пісок", - резюмував політик.

Нагадаємо, Шахов показав наслідки комунального терору "Нафтогазу". В місті сплатити нові тарифи складно, а про село взагалі страшно згадувати.

Як повідомляв Знай. ua, Шахов сказав, на що перетворилась Верховна Рада. Шахов вимагає від парламентаріїв звернути увагу на беззаконня в Сєвєродонецьку.

Знай. ua писав, що Шахов звернувся до уряду Гройсмана. Люди місяцями не отримують зарплати, купуючи квиток до Польщі. Іноді - в одну сторону.