Ватажок бойовиків в окупованому Луганську і вірний слуга Путіна Леонід Пасічник смертельно хворий. Таке припущення висловило видання Liga.net з посиланням на анонімні джерела. Згідно отриманої інформації, медики дають Пасічнику максимум півроку. У Кремлі тепер активно шукають йому заміну, оскільки всі рішення у так званій "ЛНР" приймаються вже тоді, коли катастрофа неминуча. Так сталося і зі смертельною (ймовірно, онкологічною) хворобою кремлівської маріонетки, пише видання.

"Розглядають кілька кандидатур. Не здивуюся, якщо Плотницький повернеться. Може бути і Дейнега ("міністр закордонних справ" терористів ЛНР, - ред.). Всі рішення тут приймаються з боєм курантів", - сказав співрозмовник.

Інформатор ЗМІ заявив, що Пасічник перестав з'являтися в прямому ефірі місцевих телеканалів.

Інше джерело додав, що з приходом Пасічника в місті ситуація стала значно гірше. "Доріг немає, ожеледь сильний, суцільний каток, йти неможливо, немає навіть піску", - уточнив він і додав, що в центр Луганська бойовики спеціально виганяли військову техніку, щоб "хоч трохи його розчистити".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що життя в Луганську перетворилася на пекло: нелюдські умови вбивають українців тисячами.

Мешканці Луганська відзначають, що рівень їх життя погіршується.

5 років пройшло з моменту окупації Луганська гібридної армією з РФ. Мешканці міста розповідають про те, що люди, особливо молоді, їдуть і не повертаються назад. Вони їдуть жити в Україну.

Багато жителів Луганська, які раніше підтримували Леоніда Пасічника – ватажка терористів – зараз їм розчаровані.

Нагадаємо, що бойовик "ЛДНР" здався СБУ. Родичі бойовика "ЛДНР" зв'язалися з оперативниками поліції Луганщини та повідомили про його намір здатися. Під час спілкування з поліцейськими вони повідомили, що їхній родич хоче повернутися на підконтрольну Україні територію за програмою СБУ "тебе чекають вдома". "Поліцейські спільно з співробітниками СБУ допомогли чоловікові перетнути сіру зону і зустріли 40-річного уродженця Донецької області неподалік від лінії розмежування.

Як повідомляв "Знай.uа жителі Донбасу розповіли, як їм живеться при "Л/ДНР". На сьогоднішній день українці, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донбас дуже розчаровані "визволителями", на яких колись вони так чекали. Так, в соціальних мережах користувачі пишуть, що бойовики, замість того, щоб побудувати своє, можуть тільки відбирати вже створено.