Міністр закордонних справ України Павло Клімкін пояснив, чи скасують безвиз через рішення КСУ. Відповідну заяву він зробив на сторінці в Facebook.

На сторінці міністр заявив, що Євросоюз не скасує безвізовий режим для українців з-за рішення КСУ щодо визнання неконституційною статті про незаконне збагачення. Клімкін наголосив, що потрібно негайно знайти "залізобетонне" правове рішення.

"Телефон розривається від дзвінків з питаннями "а що ж буде з безвизом у світлі резонансного рішення Конституційного Суду?.. Впевнений, що ЄС не буде карати мільйони українських громадян з-за цього рішення. Зрештою, саме українці потерпають від корупції і корупційних схем", - зазначив Клімкін.

Міністр пояснив, що зобов'язання існую і їх потрібно виконувати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Тому нам негайно потрібно знайти залізобетонне правове рішення, яке раз і назавжди врегулює всі питання. І не тільки у перспективі, але і дозволить звести нанівець всю проведену за ці роки антикорупційну роботу", - пояснив він.

Він додав, що інакше Україна буде мати серйозну кризу довіри у стосунках з друзями й партнерами.

"І на кону не просто безвізовий режим, а підтримка України. Не маємо права підвести тих, хто в нас вірить, а головне – самих себе", - підсумував міністр.

Нагадаємо, Клімкін ледь не убив Путіна його ж зброєю. Росіяни тисячоліттями живуть у брехні.

Як повідомляв Знай. ua, блогер одним фото показав, на що перетворився Донбас "ДНР". Дуже сумний вигляд.

Знай. ua писав, що Клімкін заговорив про мир з Росією. Клімкін сказав, коли можливий мир з Росією.