Команда кандидата у президенти Володимира Зеленського звернулася до українців із важливою заявою.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідну заяву оприлюднили на офіційному сайті політичної сили.

"Втратити будь-яку річ — це неприємно, але більш прикро — загубити паспорт. А якщо це сталося перед виборами? Катастрофа! Чому? Без паспорта ви, на жаль, не зможете віддати свій голос у день виборів президента України. Тому радимо уважно стежити за своїми документами, щоб уникнути можливих проблем. Будьте уважними! Зберігайте корисну інформацію собі та діліться з друзями. Зробимо це разом!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це він зазначив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає Знай.ua.

Зокрема, Зеленський розповів, що Мінський процес вже давно не дієвий та необхідно звертатись до підписантів Будапештського меморандуму, серед яких були Росія, США та Велика Британія.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За словами Зеленського необхідно представників саме цих країн залучити до переговорного процесу на Донбасі.

"Питання Донбасу є найважливішим в Україні. Перший крок це припинення вогню через перемовини з Росією. Мінський процес, як ми вже знаємо - не працює. Тому необхідно долучити підписантів Будапештського меморандуму", - відзначив Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат в президенти Володимир Зеленський розкрив план врегулювання ситуації на Донбасі та принципи побудови стратегії боротьби з окупантами.

бойовики
бойовики

Про це він розповів під час ефіру шоу "Право на владу".

"Стара влада для мене не конкурент і для моєї команди. Як мене тільки не називали, і продовжують: і" бидло", і "клоун", і "актерішка". Так, я тільки починаю свій політичний шлях, так, в моїй команді люди, які не були у владі, ми не розбираємося в схемах як дерибанити, але ми будуємо країну мрії, і ми це зробимо. Що стосується конкуренції, у нас зареєструвалося 44 кандидата в президенти України. у мене 43 конкурента. І я не заздрю нашому гаранту - у нього один конкурент, це народ України", - заявив Володимир Зеленський.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський провів зустріч з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йост Люнгманом.