Гумор та фінанси - речі абсолютно несумісні. Однак, якщо їх розбавити політикою, може вийти дуже цікавий коктейль.

Так, відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський провів зустріч з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йост Люнгманом.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook групи "Команда Зеленського".

МВФ
МВФ

Наголошується, що зустріч відбулася ще 23 лютого і на ній йшлося про співпрацю України з МВФ. Зеленський заявив про необхідність подальшої співпраці з Міжнародним валютним фондом для поліпшення економічної ситуації в країні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У кандидата в президенти повідомили, що під час розмови з представником МВФ, крім іншого Зеленський розповів також про свою передвиборну програму і про перші кроки в разі, якщо його оберуть президентом України.

"Серед іншого це встановлення верховенства права, реформа органів сектору безпеки, викорінення корупції, ініціювання земельної реформи, забезпечення стабільності банківської системи та незалежності роботи НБУ", - йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що кандидат в президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський може відмовитися від посади, навіть здобувши перемогу на виборах. Принаймні, так вважає блогер Роман Шрайк. Як стверджує журналіст, актор і художній керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський може зробити ставку на осінні парламентські вибори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що студія "95 квартал" заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру "Кварталу" Володимира Зеленського, якому більше не до сцени. Зеленський зараз подався в політику і зайнятий підвищенням рейтингів, складанням передвиборної програми і завоюванням електоральних симпатій, і взагалі, щосили готується до виборів, які вже на носі. Але "95 квартал" теж хоче жити, і йому потрібна свіжа кров.

Нагадаємо, Путін зганьбився черговою байкою про героїчного батька та війну.

Як повідомляв Знай.uа МВФ погодився допомогти Зеленському: викорінення корупції та бідності, земельна реформа під контролем слуги народу.

Знай.uа писав, Порошенко тягає електорат за ніс, в прямому сенсі: відео.