Львівський мер Андрій Садовий, який зняв свою кандидатуру з виборів президента на користь Анатолія Гриценка, днями зустрівся з лідером передвиборчого рейтингу Володимиром Зеленським у київському кафе на Подолі.

Цю інформацію повідомив Садовий в інтерв'ю Українській правді.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

"Ми домовилися про зустріч ще заздалегідь. Говорили про майбутнє України. Володимир сьогодні має досить високий рейтинг, тому мені важливо розуміти, що він думає, якими будуть його кроки".

Колишній кандидат у президенти зазначив, що Зеленський не просив у нього підтримки і не пропонував співпрацювати – у них "була досить світоглядна розмова".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ми пили собі каву, я йому розповідав про зустрічі в Одесі з Куртом Волкером, про свою розмову з Дональдом Туском. Він мені розповідав, що пан Курт приїжджав до нього з послом США. Тобто, це була просто приємна бесіда".

Андрій Садовий
Андрій Садовий

Нагадаємо, що в п'ятницю, 1 березня, стало відомо про відмову кандидата у президенти Андрія Садового від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Незважаючи на те, що Гриценко вже рік пропонував Садовому об'єднатися на президентських виборах, він вирішив зробити це саме зараз.

Про те, чому він знявся з перегонів саме зараз, і про зустріч із Зеленським - Садовий розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"На мій погляд, саме зараз з'явився шанс, щоб єдиний кандидат переміг. Журналістські розслідування, рішення Конституційного суду зовсім по-іншому змоделювали ситуацію – тепер люди зрозуміли, що нас чекає завтра, якщо динаміка знищення країни триватиме. Тому сьогодні є шанс на перемогу", - сказав Садовий.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

Раніше портал писав, що у п'ятницю, 1 березня, стало відомо про відмову кандидата у президенти Андрія Садового від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Як повідомляв портал Знай.uа найближчі соратники Порошенко пішли до Зеленського.

Також Знай.uа писав, що опитування показало, що Анатолій Гриценко отримає 15% голосів в разі приєднання до нього Садового.